Şeyma Subaşı’nın aşk yaşadığı iddia edilen Fransız DJ ile yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Şeyma Subaşı ile Guido Senia’nın görüştüğü resmsen kanıtlandı. Geçtiğimiz günlerde çıktığı Tulum tatilinde Fransız DJ Guido Senia ile görüntülenmişti ve dün sabah da Guido Senia’nın yanına Tayland’a gittiği iddiaları gündeme gelmişti. Bugün ise Şeyma Subaşı’nın Guido Senia ve ailesiyle birlikte Tayland’da videosu ortaya çıktı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE GUİDO SENİA TAYLAND’DA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ!

Şeyma Subaşı ile sevgilisi olduğu iddia edilen Fransız DJ Guido Senia Tayland’da birlikte görüntülendi. Guido Senia, Circoloco etkinliği için 4 gün önce ailesi ile birlikte Tayland’a gitmişti. Şeyma Subaşı’nın da yaptığı paylaşımlardan Tayland’a olduğu düşünülüyordu..

Geçtiğimiz günlerde Tulum’dan İstanbul’a dönen Şeyma Subaşı DJ sevgilisi Guido Senia ile yine uzaklara kaçtı. Çiftin Phuket’e gittiği öğrenildi.

Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı, şu sıralar Tayland’ın dünyaca ünlü adası Phuket’te tatil yapıyor. Subaşı’nın birliktelik yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile yan yana olduğu bir video ortaya çıktı.

FRANSIZ DJ İLE VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra sık sık tatile çıkan Şeyma Subaşı, şu sıralar Tayland’ın dünyaca ünlü adası Phuket’te tatil yapıyor.

ARKADAŞ GRUBUYLA ZAMAN GEÇİRİYOR

Videoda Subaşı’nın, Senia ve arkadaş grubuyla eğlenceli anlar geçirdiği görülüyor.

Ilıcalı’nın adı da Itır Esen ile aşk dedikodularına karışırken, Subaşı sevgilisiyle uzaklara kaçtı. Aşıkların yeni rotası Phuket oldu. Subaşı ile Guido Senia’nın yan yana olduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Fransız Dj Guido Senia sorular üzerine Şeyma Subaşı muhabirlerin aşk haberlerini sorması üzerine gülümseyerek, “Ben şu an mutluyum, başka bir şey söyleyemem.” demişti.


Şeyma Subaşı ve Fransız DJ Guido Senia’nın arka arkaya yaptığı paylaşımlar ise ‘Yan yana görüntülenmiyoruz ama aynı yerdeyiz‘ der gibi…


Guido Senia’nın Instagram paylaşımı…

Acun Ilıcalı’nın Itır Esen ile birlikte olduğunun iddiaları hatırlatılması üzerine söze giren Subaşı, “Sosyal medyada öyle şeyler var gördüm. Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki.” ifadelerini kullandı.

SAHİLDE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Şeyma Subaşı ve Fransız DJ Guido Senia, çiftin boşanmasından kısa bir süre sonra bir sahilde baş başa görüntülenmiş. Görüntülerde DJ’in tişörtünün Subaşı’nın omzunda olması sosyal medyada çok konuşulmuştu.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version