Şeyma Subaşı’nın en çarpıcı fotoğrafları! Şeyma’nın çok konuşulan pozları!

TV8 kanalının sahibi ünlü sunucu Acun Ilıcalı ile yıllar önce yaşadığı yasak aşk ile gündemden düşmeyen ardından Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı geçtiğimiz yıl dillere destan bir düğün ile soyadını Ilıcalı yapmıştı.

Acun Ilıcalı ile olan aşkları uzun süren ama evlilikleri bir yılda biten Şeyma Subaşı’nın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı çarpıcı ve mükemmel fotoğraflar çok konuşuldu. Çağatay Ulusoy ile aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlayan Şeyma Subaşı’nın Instagram hesabından paylaştığı muhteşem pozları olay oldu.

Bilindiği gibi Çağatay Ulusoy da Şeyma Subaşı ile olan aşk dedikoduları hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunmuş, gönderdiği paylaşım ile aşk dedikodularını o da kesin bir dille yalanlayarak Şeyma Subaşı’nın boşandığı Acun Ilıcalı için ‘abi’ ifadesini kullanmıştı.

Çağatay Ulusoy, son olarak Delibal filmiyle hayranlarının karşısına geçmişti. Çağatay Ulusoy bilindiği gibi Netflix ile de yeni bir dizisi için gün sayıyor…

Şeyma Subaşı, Instagram üzerinden paylaştığı binlerce fotoğrafla herkes tarafındna takip edilip eleştiri ya da beğeni yağmuruna tutuluyor. Hatta son olarak Acun Ilıcalı’dan boşanması ardından paylaştığı fotoğraflar ve İstanbul’dan gitmesi herkesin dilinde… Acun Ilıcalı’nın eski aşkı Şeyma Subaşı yazları ve kışları en lüks otellerden ve lüks yaşantısından fotoğraflar paylaşarak herkesin dilinde olmayı başarıyor… Boşanması ardından Ilıcalı soyadını Instagram hesabından kaldıran Şeyma Subaşı yeni fotoğraflarıyla yine gündemde…

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI’NIN EN ÇARPICI POZLARI

 

 

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version