Simge Sağın’ın sırt dekoltesine beğeni yağdı

Şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğrafıyla ortalığı birbirine kattı. Boncuklu elbisesi ve derin sırt dekoltesiyle mest eden Simge Sağın, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafıyla kısa sürece onbinlerce beğeni aldı. Simge Sağın, bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla saçlarını sarıya boyatmıştı. Simge Sağın saçlarını koyu renkten sarıya boyatması ardından büyük beğeni almış, bazı takipçileri tarafından da ‘Eski haline dön’ şeklinde eleştirilere maruz kalmıştı.

Güzelliğiyle büyüleyen Simge Sağın, yazı dolu dolu geçen bir konser programıyla tamamladı. Konserleri devam eden Simge Sağın’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı her fotoğraf ve video yoğun ilgi görüyor.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli‘de dünyaya gelmiştir. Babası müzisyen olan Simge, küçüklüğünden itibaren müzikle iç içe olmuştur. 12 yaşında gitar çalmaya başlayan Simge, zamanla kendi bestelerini de yapmaya başlamıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde öğrenim gördükten sonra popüler müzik camiasında çalışmaya başlayan Simge Sağın, ilk profesyonel deneyimini sanatçı Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı. Sonrasında Gülşen’e 4 yıl, Yaşar Günaçgün’e ve Serdar Ortaç’a ikişer yıl sahnede vokalist olarak eşlik etti.

2007 yılında başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen‘in oynadığı “Annem” adlı dizi için Kıraç ile düet yapan şarkıcı, Süper FM’in jeneriği gibi sahne deneyimleri dışında pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirmiştir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version