Söz 62. son bölümde TİM zor durumda! (Söz 62. son bölüm izle)

Söz dizisi 62. son bölümü yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Star TV’de ekranlara gelen başrollerini Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın paylaştığı Söz’ün 62. son bölümünde, Karabatak’ın tek başına girişeceği eylem TİM’de büyük krize yol açtı. Peki, Söz 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 62. son bölümde, Albay Erdem acıların en büyüğü ile sınanıyor. Yaşam mücadelesini bir kez daha kazanan Yavuz, Albay Erdem’e büyük destek oluyor. Tim yaşanan her şeye rağmen dik duruşundan taviz vermiyor. Söz dizisi son bölümde başka neler yaşandı? Söz 62. bölüm izleme linki ve 63. yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

SÖZ 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 63. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dragan korkunç bir oyun oynuyor. Bu oyun Albay Erdem başta olmak üzere herkesi paramparça ediyor. Albay Erdem’in evine bomba gönderen Dragan Albay Erdem’e büyük bir acı yaşatıyor. Eşi Güler paketiş açtığında bombayı fark ediyor ve kızı Nazlı’ya koşuyor. Bomba patlıyor. Albay Erdem de telefonda olanları duyuyor. Erdem koşarak eve gidiyor. Evin önünde insanlar ve polis sekipleri var. ‘Nazlı’ diye haykırarak içeri koşuyor. Erdem ile Ateş’in acılar ortak.

Söz dizisi heyecan dolu 62. Son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin 62. son bölümü Start v’nin internet sitesinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin 62. son bölümü dün akşam Star Tv’de yayınlandı. Dizinin 62. bölümünü Star’ın internet sitesinden izleyemeyenler ‘Söz 62. bölüm internette neden yayınlanmadı?’ sorusuna cevap arıyor. Söz dizisi yapımcıları Blu Tv ile bu konuda anlaştı. Artık yeni bölümleri televizyonda yayınlandıktan sonra Blu Tv’den izleyebilirsiniz. Blu Tv’ye üyeliğiniz yok ise ücretsiz deneme için 7 gün izin veriyor. İşte Söz 62. bölüm izleme linki..

SÖZ 62. SON BÖLÜM İZLE

SÖZ 62. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.

Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır…

Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar.

Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

YAVUZ’UN YAŞAMA İNADI

Yavuz hain pusudan sağ çıkıyor; ama hastanede durumu krtikliğini koruyor. Vücudundan 7 kurşun çıkarılıyor. Yavuz’un iyileşmesi mucize gibi görünse de Yavuz hastanede yeniden gözlerini açıyor. Ustası Turan ve Kopuk’un da destekleri ile Yavuz ayağa kalkıyor. Savcı Derya onu bir an bile Yavuz’u yalnız bırakmıyor. Tim de Yavuz’un durumunu sonradan öğreniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=x7I_KTnmzKk

ERDEM’DEN YAVUZ’A: SEN NASIL DAYANDIN BU ACIYA

ERdem, Yavuz ile dertleşiyor ve daha önce hem nişanlısını hem de karısını kaybeden Yavuz’a bu acıya nasıl dayandığını soruyor. Yavuz ‘O acı hep orada. Ne zaman bir Türk bayrağı görsem onu izlerdim. Bütün acılarım dinerdi. Şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Bu her şeye değer’ diye tüyleri diken diken eden bir konuşma yapıyor. Yavuz’un bu sözleri Erdem’i derinden etkiliyor.

CENAZE GÜNÜ

Cenaze günü geliyor. Savcı Derya, Eylem ve Melisa da orada. Sözlerin yetersiz kaldığı bu anlarda Albay Erdem, Ateş, Tim ve diğerleri toprağa verdikleri sevdiklerinin ardından dimdik ayakta kalıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version