Survivor Atakan, elendikten sonra itiraf etti: Kameralar yokken…

Survivor yarışmasının hem en sevilen hem de en itici yarışmacısı olmayı başaran Atakan Işıktutan, geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etmişti. Sürekli ağlaması ve Dalaka ile olan samimiyetiyle adanın en çok tartışılan isimlerinden biri olan Atakan, elenmesinin ardından Survivor Panorama programına konuk oldu.

Programda Sema’nın sorduğu soru üzerine Okay ile yaşadığı hadiseyi anlatan Atakan, adeta tüm stüdyoyu şaşırttı. Atakan, Sema’nın “Adalarınız ayrılırken, sen ve Yusuf plan yapmışsınız ve Okay’ı istemiyormuşsunuz gibi bir hava oldu” sözleri üzerine Okay ile yaşadığı olaya açıklık getirdi.

Survivor’da Türk ve Yunan yarışmacıların karışık olarak iki takıma ayrılacağının açıklanmasının ardından Okay’la konuştuğunu söyleyen Atakan, “Bu durumu çıkınca öğrendim. Okay ağabey, ben ve Yusuf çok güzel şeyler paylaştık adada” dedi.

Sevindim: Okay ile yaşadıklarını anlatmaya devam eden Atakan, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Takımların ayrılacağını duyduğumuz an, takımlara kimlerin seçileceği yönünde konuşmalarımız oldu. Ben Yusuf ve Okay ağabeyle aynı takımda yer alırız diye düşünerek sevindim…

Kameralar yoktu çevrede: Bunları da ikisine söyledim. Açıklamanın olduğu o gece ise ormana gittiğimde Okay ağabeyi otururken gördüm. Kameralarda yoktu çevrede. Bu saatten ne yaptığını sorduğumda ‘Düşünüyorum’ dedi.

“Ayrılmamız lazım” demiş: Kendisi aynı takımda olmamızın kötü yanları olduğunu söyleyerek, ‘Üçümüz iyi anlaşıyoruz ama bunun kötü yanları da var. Zamanı gelince birbirimizi yazmak ve elemek zorunda kalacağız. Üçümüz de güçlü adaylarız. Ayrılmamız lazım’ dedi.

Yanlış anladı: “Okay ağabey kendisinin Bora ve Hikmet’le aynı takımda olması durumunda onları eleyebileceğini söyledi. O zaman ben de Emre, Yusuf ile aynı takımda olacağımızı söyledim. Ancak bunu yanlış anladı.”

Plan yaptığımı söyleyince tartıştık: Bu konuşmanın ardından kameraların önünde, benim plan yaptığımı söyledi ve tartıştık. Ama böyle bir şey imkansız. Yunan yarışmacılarla zaten bizi yakınlaştırmıyorlardı. Benim İngilizcem de yok.

Elendikten sonra ailesini aradım: Yunanlılar ile iletişim kurmam imkansızdı. Çok sonra ise bir gün gelerek özür diledi ve o gün sinirli olduğu için yanlış anladığını söyledi ve barıştık. Elendikten sonra ailesini bile aradım” ifadelerini kullandı.

Peki Atakan kimdir?: 15 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın memleketi Rize. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version