Olay yeri inceleme polisi, arama yapmak için Suudi Arabistan Konsolosluğu’nun konutuna geldi.
Kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolması olayıyla ilgili 11 Suudi yetkili, Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğuna ait konuta girdi. Türkiye ve Suudi Arabistan’ın konsolosun evinin aranması noktasında anlaşmaya varmıştı. Türk ekipler de inceleme yapmak için şu an konsolosluk konutuna ulaştı.
Suudi Arabistan’ın İstanbul’daki Başkonsolosu’nun konutunda Cemal Kaşıkçı’ya ait bir iz olup olmadığı konusunda arama yapılıyor.
İNCELEME BAŞLADI
Ortak çalışma grubundaki Türk yetkililerin binaya girişinin ardından, konutta inceleme başladı.İnceleme heyetinin başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen bir başsavcıvekili ve bir cumhuriyet savcısının bulunduğu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı uzman personelin de ekipte yer aldığı öğrenildi.









