Taksiciyi gasp etti, anında yakalando

07.05.2020 tarihinde Erkan G. isimli ticari taksi sürücüsünün Bayrampaşa ilçesinden aracına müşteri olarak binen bir şahıs tarafından Arnavutköy ilçesi Boğazköy İstiklal Mahallesine gelindiğinde bıçak gösterilmek suretiyle 550 TL parasının gasp edilmesi ve 11.05.2020 tarihinde Yılmaz K. isimli ticari taksi sürücüsünün Bayrampaşa ilçesinden aracına müşteri olarak binen bir şahıs tarafından Arnavutköy ilçesi Boğazköy mezarlıklar mevkiinde aynı yöntemle 600 TL parasının gasp edilmesi olayları ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında yeni bir  gelişme yaşandı

Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi ve yapılan detaylı araştırmalar neticesinde her iki olayı da gerçekleştirdiği tespit edilen Muhammet M. (20) isimli şahıs 14.05.2020 yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, “Yağma” suçundan, 15.05.2020 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version