Tunelde faica ucuz atlatıldı… İçinde hakim savcılar vardı…

İstanbul’da yabancı uyruklu iki kişinin bulunduğu lüks otomobil Sultangazi Cebeci Tüneli’nde aniden fren yapınca kontrolden çıkarak yan şeride geçti. O sırada arkadan gelen hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü bu otomobile çarptı. Kazada 7 hakim ve savcı ile Filistinli 2 kişi toplam 9 kişi yaralandı. Şans eseri ölen olmadı.

Kaza bu sabah 08.30 sıralarında Sultangazi Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli’nde meydana geldi. Tüneldeki güvenlik kameralarına an be an yansıyan o anlarda, orta şeritte ilerleyen Dilara Abbara henüz bilinmeyen bir nedenle ani fren yapınca kontrolden çıkarak savruldu ve sol şeride geçti.

O sırada arkadan gelen ve içerisinde hakim ve savcıların bulunduğu servis minibüsü, otomobile çarptı. Kazada servis minibüsünde bulunan 7 hakim ve savcı yaralandı. Otomobili süren Dilara Abbara ile yanındaki Waad Albarghouthi de yaralı kurtuldu.

Filistinli iki yaralı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hakim ve savcılar ise Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Cebeci Tüneli’nde yoğun trafik oluştu. Araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polis olayla alakalı inceleme başlattı.

Bilindiği gibi daha önce de aynı tünelde bir başka hakim savcı servisi kazaya karışmış yine hakim savcılar yaralanmıştı.

İŞTE KAZA ANI :


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version