SON TV

Venezuela’da darbe girişimi!

Güney Amerika ülkesi Venezuela'da darbe girişimi başladı. Hükümet, girişimin bastırılmaya çalışıldığını açıkladı.

Venezuela’da darbe girişimi!

Nicolas Maduro yönetimindeki Venezuela hükümeti, muhalefetle bağlantılı bir grup askerin darbe girişimi başlattığını ve girişimin bastırılmaya çalışıldığını açıkladı.

Venezuela İletişim, Kültür ve Turizmden Sorumlu Devlet Başkanı Yardımcısı Jorge Rodriguez, Twitter hesabında, “sağ görüşlü muhaliflerle çalışan vatan haini” askerlerin küçük bir darbe girişiminin bastırılmaya çalışıldığı paylaşımını yaptı. Darbe girişiminin yerel saatle 06.35’te başladığı bildirildi.

MADURO’DAN HALKA ÇAĞRI

Venezuela Enformasyon Bakanı Jorge Rodriguez de küçük bir grup “askeri hainin” darbe başlatma çağrisina karşilik verildiğini söyledi.

ETİKETLER: