Vikings 5. yeni sezon 12. bölümde neler olacak? Vikings yeni sezon 12. bölüm izle!

SON TV /DİZİ ÖZEL

Vikings dizisinin 5. yeni sezonun ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandı. Vikings’in 5. sezon 11. bölümünde girdiği savaştan Kattegat galibiyetiyle çıkan Kemiksiz Ivar; Lagerta, Bjorn ve Ubbe’nin peşine düşüyor. Rollo’nun kimin tarafında olduğu ise bu bölümde ortaya çıktı.

Ragnar Lodbrok’un kardeşi Rollo, Bjorn ve Lagertha’nın yanına giderek onlara yardımcı olmak istediğini söylüyor. Fakat Bjorn ve Lagertha onun hain olduğunu söyleyip bu teklifi reddediyor. Bjorn’un kendi oğlu olduğunu düşünen Rollo, bu teklifinin kabul edilmemesinin üzerine Kattegat’a geri dönüp Ivar’a onların yerini söylüyor. Ivar Rollo’nun söylediği yere baskın yapıyor fakat Bjorn ve beraberindekiler orayı çoktan terk etmiş oluyor..

Geride kalan akıl hastası Margrethe’i de alıp Kattegat’a geri dönüyorlar..

MARGRETHE’İN PLANI..

Vikings’in yeni sezon 12. bölümünde Margrethe, Hvitserk’in başına bela olacak gibi görünüyor. Margrethe’in amacı Ivar’ı öldürüp Hvitserk’in reis olması..

Vikings’in yeni sezon 12. yeni bölümü 6 Aralık Perşembe (bu akşam) saat 23.45’te HD ve altyazılı olarak TV ile aynı anda dmax’te yayınlanacak.

Hayranlarının merkla beklediği Vikings (Vikingler) dizisinin yeni 5. sezonu merakla bekleniyordu. Vikings 5. yeni sezonun 12. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak.

Vikings 5. yeni sezonun 11. bölümü (yeni sezon ilk bölüm) geçen hafta yayınlandı. Bildiğiniz üzere geçen sezon 10 bölüm olarak yayınlanmıştı. Vikings 5. yeni sezonun ilk bölümü 11. bölüm olarak geçiyor. Serinin devamı niteliğinde yayımlanan Vikings yeni sezon ilk bölümden sonra (11. bölüm) 12. yeni bölümün fragmanı da geldi.

VİKİNGS YENİ SEZON 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vikings’in 12. yeni bölümünde ıssız bir adaya yerleşen Floki, tanrıların orada olmadığını anlayacak. Kendisiyle beraber birkaç aileyi de yanında adaya götüren Floki Kattegat’a dönecek mi? Vikings’in 12. yeni bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Vikings’in 12. yeni bölümünde Lagertha ve Bjorn İngiltere’ye sığınıyor. İngiliz kralı (Rahip Athelstan’ın oğlu) onları nasıl karşılayacak? Kral’ın İncil’i kendi dillerinde halka anlatılması fikrine karşı çıkan birtakım rahipler ortaya çıkacak.. Bishop Heahmund, kralın devrilmeye çalışıldığını anlayıp Lagertha’ya anlatacak. Kralın bu kumpastan nasıl kurtulacağı ise merak konusu.

VİKİNGS YENİ SEZON 12. YENİ BÖLÜM İZLE

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1t9AbGmGVyw

 

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version