Yargıtay üyesi toprağa verildi…Taziye mesajı yağdı…

Yargıtay üyesi Mustafa Artuç geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Memleketi Tokat’ta dün toprağa verilen Artuç’un cenaze namazına Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek de katıldı.

 

Mustafa Artuç için yargı camiası ve bürokrasiden adeta taziye mesajları yağdı. İşte o mesajlardan bazıları:


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin:
Değerli kardeşim, güzel insan, vefalı dost Yargıtay Üyesi #MustafaArtuç un vefat haberi ile uyandık. Mekanı cennet olsun. Yargı camiasına ve ailesine Allahtan sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yargıtay üyesi Alpaslan Azapağası:
Dairemizin üyesi, kıymetli kardeşim Mustafa Artuç’u kaybettik.
Kelimeler kifayetsiz.Yunus’un dediği gibi “yanar içim göğnür özüm gök ekini biçmiş gibi”;
çok müteessirim. Adalete mühim katkıları olan mükemmel bir hukukçu, yardımsever , müşfik ve tebessümü kimseden esirgemeyen, cömert bir insandı.  Ailesinin,sevenlerinin, 9. Ceza Dairesi’nin ve Yargıtay’ımızın başı sağolsun.Allah sabırlar versin.Mekanı cennet olsun ..

Hakim Osman Hazır:
Inna Lillahi ve Inna İleyhi Raciun..
Yargıtay üyesi değerli abimiz Mustafa Artuç’un vefatını teessürle öğrendim..
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin..
Yakınlarının ve yargı camiasının başı sağolsun..

HSK eski üyesi Metin Yandırmaz:
Yargıtay Üyesi değerli kardeşim Mustafa Artuç’u ebediyete uğurladık. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yargıtay üyesi İdris Ünal:
Değerli arkadaşım meslektaşım Mustafa Artuç beyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin yakınlarına ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Adalet eski Bakan Yardımcısı Yargıtay üyesi Yakup Moğol:
Çok kıymetli dostum, çalışkan ve üretken değerli bir hukukçu olan Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Sn. Mustafa Artuç’un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yargı teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Yargıtay üyesi Mehmet Yılmaz:
Başarılarını gururla izlediğim değerli kardeşim, ülkemin seçkin hukukçularından olan Yargıtay Üyesi Mustafa Artuç’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine allahtan rahmet diliyorum. Ailesinin ve Yargı camiasının başı sağ, merhumun mekanı cennet olsun.

Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü:
Bir güzel insan daha terk-i diyar eyledi dâr-ı bekaya… Eserleri ve fikirleriyle hukuk camiamızda mevkii müstesna olan kıymetli hukukçu, Yargıtay 9. CD üyesi Mustafa Artuç abimizi kaybetmenin derin teessürü içerisindeyiz. Kabri nur, makamı âli, sa’yi meşkur olsun…

Adalet Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı ve Yargıtay üyesi Ömer Faruk Aydıner:
Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyemiz Sn. Mustafa Artuç’un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz:
Allah tan geldik ona döneceğiz. 40 yıllık can yoldaşım Yargıtay 9.Ceza Dairesi üyesi Mustafa Artuç kardeşim vefat etti.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başımız sağ olsun acımız ve üzüntümüz çok büyük ,
Rabbım sevenlerine sabırlar versin.

HSK eski üyesi ve Danıştay üyesi Muharrem Özkaya:
Değerli Arkadaşım, meslektaşım, Yargıtay Üyesi Mustafa Artuç Bey genç yaşta ebedi aleme irtihal eyledi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, kederli ailesine, dostlarına, Rabbim sabırlar versin.
Yargı camiamızın başı sağ olsun.

Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ:

Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesi Mustafa Artuç’un vefatını teessürle öğrendim.

HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç:
Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyemiz Sn. Mustafa Artuç’un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

Danıştay üyesi Musa Heybet:
Değerli arkadaşımız meslektaşımız Yargıtay Üyesi Mustafa Artuç’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, kederli ailesine dostlarına rabbim sabırlar versin. yargı camiamızın başı sağolsun.

Yargıtay üyesi Mustafa Yapıcı:
Değerli kardeşim Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesi Mustafa Artuç bugün vefat etmiştir. Cenazesi bugün Tokat ili Zile ilçesi Ede Köyünde ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Avukat Mustafa Taşkın:
Değerli başkanım TFF Tahkim Kurulu Başkanı, Yargıtay 9. Ceza Dairesi üyesi Mustafa Artuç hakkın rahmetine kavuşmuştur. Birlikte görev yaptıgim hayat dolu biriydi. Cenazesi bugün Tokat ili Zile ilçesi ede köyünde defnedilecek
Allah rahmet eylesin. biz senden raziydik başkanım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet,makâmı âlî olsun, inşallah.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version