Yasak Elma 28. son bölümde Yıldız’a büyük şok! Yasak Elma 28. son bölüm izle!

Yasak Elma 28. son bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Yasak Elma dizisinin 28. son bölümünde; Alihan, kendini Zeynep’e anlatmak istiyor, ama Zeynep onu dinleyecek halde değil. Öte yandan Dündar Zeynep’in peşini bırakmıyor. Halit’in Yıldız’a sürekli kötü davranması Yıldız’ın mutsuz olmasına sebep oluyor. Yasak Elma 28. son bölümde Nihayet Halit’in kendisini mutlu etmeyeceğini anlayan Yıldız, valizini toplayıp Halit’e mesaj atarak evi terk ediyor. Kemal’e giden Yıldız kapı açıldığında içeride nikah masasında oturan Zehra’yı görünce şok oluyor. Halit’in de yanlarında olmasıyla Kemal ile Zehra’nın gizlice evlendiğini anlayan Yıldız, Halit’e gönderdiği mesajı nasıl sileceğini düşünüyor. Yasak Elma 28. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

YASAK ELMA 28. BÖLÜM İZLE

DÜNDAR ZEYNEP’İN PEŞİNDE

Dündar, Zeynep’i ziyarete geliyor. Köpek olayından dolayı üzüntüsünü dile getiriyor. Ayrıca Alihan’ın kim olduğunu da soruyor. Zeynep Dündar’ı kırmadan onu kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

ALİHAN İLE ENDER ARASINDA BÜYÜK KAVGA

Alihan ile Ender arasında ipler geriliyor. Ender, Alihan’a ‘ne kadar da Halit’e benziyorsun. Gören de baban sanır’ diyor. Alihan Ender’in Zeynep’e ait olan eşyalarını atmasına çok kızıyor. Alihan onu çok sert uyarıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version