SON TV

Emniyet Müdür Yardımcıları’nın yeni sorumlulukları!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Emniyet Müdür Yardımcıları'nın yeni sorumluluk alanları belirlendi.

Emniyet Müdür Yardımcıları’nın yeni sorumlulukları!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Müdür Yardımcıları’nın yeni sorumluluk alanları belirlendi.

İL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI GÖREV DAĞILIMI – ŞUBELER

İstanbul’da Asayiş’ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Ulucan oldu. Mehmet Murat Ulucan Önleyici Hizmet Şubesi, Güven Timleri Şubesi, Çocuk Şubesi ve Olay Yeri İnceleme’nin başına getirildi.

İstanbul Trafiği ise Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper‘e emanet edildi. Koruma Şube Müdürlüğü’ndeki başarısıyla dikkat çeken Alper’e yeni sorumluluklar verildi. Alper artık Trafik Denetleme, Bölge Trafik Şubesi, Trafik Tescil Şubesi, Genel Denetleme Şubesi, ve Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi’nden de sorumlu.

İSTANBUL’UN YENİ ŞUBE MÜDÜRLERİ BELLİ OLDU

Ümraniye İlçesi; Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şile Emniyet Müdürlüğü Kıvanç Demir‘e bağlandı.

Güvenlik Şube, Foto Film Şubesi ve Spor Güvenliği Şubesi Mehmet Suat Ekinci‘ye bağlandı.

Mustafa Çalışkan ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Çalışkan’a Tanık Koruma Şubesi ve Bomba İmha Şubesi sorumlulukları verildi. Çalışkan daha önce Terörle Mücadele Şube Müdürüydü.

Personel Şube Müdürlüğü’den sorumlu kişi ise Mustafa Şahin oldu. Mustafa Şahin’in sorumlulukları arasında Hukuk İşleri Şubesi, Koordinasyon ve Har. Şubesi, Strateji Geliştirme Şubesi ve Eğitim Şubesi de bulunuyor.

Sosyal Hizmetler Şubesi Müdürlüğü’nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Salih Duysak oldu. Duysak’ın sorumluluk alanlarına Muhabere Elektrik Şubesi, Bilgi İşlem Şubesi, Pasaport Şubesi, Yabancılar Şubesi, Polisevi eklendi.

Özel Güvenlik Şubesi Müdürlüğü sorumluluğuna Ali Türedi getirildi ve Türedi’ye Silah Patlayıcı Müdürlüğü Şubesi, Dış İlişkiler Şubesi, İnterpol Sirene Şubesi, Deniz Limanı Şubesi ve Turizm Şubesi sorumlulukları verildi.

Bahattin Küçük Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Kaçakçılık Şubesi ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi de Küçük’e bağlandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Erkin Adalar‘a bağlandı. Adalar’a Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi bağlandı.

Uygar Elmastaşı‘na Havacılık Şubesi Müdürlüğü bağlandı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ise Osman Yıldırım‘a bağlandı.

Reşat Demirel‘e ise İkmal Şube Müdürlüğü bağlandı. Demirel’in sorumlulukları arasında Bütçe Şubesi, İnşaat Emlak Şubesi, Ulaştırma Şubesi, Rehberlik Şubesi eklendi.

İL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCILARI GÖREV DAĞILIMI – İLÇELER

Fatih İlçesi; Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü İbrahim Dereboylu‘ya bağlandı.

Eyüp İlçesi; Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Dursun Küçükyılmaz‘a bağlandı.

Beşiktaş İlçesi; Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Levent Yapraklı‘ya bağlandı.

Küçükçekmece İlçesi; Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Selami Türker‘e bağlandı.

Büyükçekmece İlçesi; Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Celal Yılmaz‘a bağlandı.

Bakırköy İlçesi; Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Cengiz Demircan‘a bağlandı ve Demircan’ın sorumlulukları arasına Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü de eklendi.

Gaziosmanpaşa İlçesi; Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Haydar Karsavuranoğlu‘na bağlandı.

Pendik İlçesi; Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Mehmet Erduğan‘a bağlandı ve Erduğan’ın sorumlulukları arasına Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü de eklendi.

Üsküdar İlçesi; Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Turgay Aytepe‘ye bağlandı ve Ayyepe’nin sorumlulukları arasına Bakım Onarım Şubesi, Boğaziçi Köprüsü Koruma Şubesi, TDP Şubesi ve İş Sağlığı Güvenliği Birimi eklendi.

Kadıköy İlçesi; Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Yener Ülgütol‘a bağlandı.