Adalet Bakanı Bozdağ değişim için start verdi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, göreve geldikten kısa bir süre sonra Abdulhamit Gül döneminde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Dr. Davut Öksüz’ü görevden aldı. Öksüz’ün yerine ise daha önce de Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Muhammed Sait Pamukçu’yu görevlendirildi. Davut Öksüz ise Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri oldu.

Daha önce Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü ve Danışman olarak görev yapan Mehmet Şamlıoğlu ise protokol müdürü oldu.

Adalet Bakanlığı içinde önemli kritik değişikliklerin olacağını yazmış, son dakika kulis bilgilerini siz değerli okurlarımızla buluşturmuştuk. Bakanlık içinde yakın bir zamanda revizyona gidileceği öğrenilirken, Özel Kalem Müdürü Davut Öksüz’ün görevden alınıp yerine Muhammed Sait Pamukçu’nun getirilmesi yargı teşkilatı içinde Bakan Bozdağ’ın aslında değişimin startını verdiği olarak yorumlandı.

Bakan Bozdağ’ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yapacağı, bu görüşme de başta bakanlık içinde olmak üzere üst düzey kritik değişikliklere ilişkin hazırlanan listeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunacağı öğrenildi.

Söz konusu değişikliklerin ilk olarak Genel Müdürlükler ile Daire Başkanlıklarında yapılacağı iddia edilirken, 4 bakan yardımcısından en az ikisinin de değişeceği öğrenildi. Diğer yandan Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda da önemli üst düzey değişikliklerin yapılacağı kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version