Afra Saraçoğlu, aşk pozuyla takipçilerinden tam not aldı

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, film setinde aşk yaşamaya başladığı Mert Yazıcıoğlu ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu Afra Saraçoğlu, aynı filmde rol aldığı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor. İkilin film setinde başlayan aşkları devam ediyor.

Pazar gününü birlikte geçiren Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Afra Saraçoğlu, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü çiftin pazar pozu çok sayıda beğeni aldı. Fotoğrafa yorum yapan bir takipçisi, “Çok yakışıyorsunuz inşallah ayrılmazsınız.” ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, “Ne güzel çift olmuşsunuz sakın ayrılmayın.” yorumunu yaptı.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz’in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay’ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu ”Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna şu cevabı verdi: ”20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.”

AFRA SARAÇOĞLU’NUN INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version