Eda Taşpınar bikinisiyle ağızları açık bıraktı

Sosyetik isim Eda Taşpınar, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğrafıyla olay oldu. Eda Taşpınar bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Krem rengi bikinisiyle ve bronz teniyle takipçilerini mest etti.

Bilindiği gibi Eda Taşpınar, çıkardığı güneş krem ve losyonlarıyla bu yazın gözde isimlerinden biri oldu. Eda Taşpınar yaşına rağmen muhteşem fiziğiyle büyülüyor. Eda Taşpınar ten rengiyle de görenleri kendisine hayran bırakıyor.

 

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

1 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da doğan Eda Taşpınar sosyetenin önemli isimlerinden biri. Eda Taşpınar’ın çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleştiler. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye geldi ve Robert Kolej’de eğitimine devam etti, son senesinde ayrıldı. London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul’a döndü.

Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün Başkanıdır. Eda Taşpınar’ın İsveç asıllı annesi Suzan Yontunç’dur. Adnan Taşpınar amcasıdır.

Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontunç,  Eda Taşpınar’ın dedesidir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version