Algı operasyonlarına Süleyman Soylu’dan çıkış : “gölgeme ateş ediyorlar”

31 Ekim’de T24 isimli internet sitesinde “MİT’in Cumhurbaşkanlığı’na sunduğu ‘yargı raporu’nda neler var?” başlıklı yazısı sonrasında MİT’in hazırladığı böyle bir raporun olmadığı ortaya çıkan Tolga Şardan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. “Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma” suçunun tutuklandıktan bir süre sonra tahliye olan Tolga Şardan, cezaevinden çıktıktan sonra “POL-SAN’da Soylu’nun ekibine operasyon” başlıklı yazı kaleme aldı.

Şardan yazısında “Polis Sandığı, yani Pol-San yönetimi tasfiye edildi” derken şu an halen kritik birimler ve şehirlerde görev yapan birçok Emniyet Müdürü’nü de Süleyman Soylu ekibi olarak hedef gösterdi. Şardan ayrıca “Pol-San’da yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte eski dönemde yapılan iş ve işlemlerin mercek altına alınacağı bilgisi emniyet kulislerine yansımış durumda. Pol-San’ın ortaklığı bulunan şirketlerin faaliyetlerine yönelik yeni yönetimce inceleme yürütüleceği emniyet kaynaklarınca ifade ediliyor” dedi. Şardan’ın yanı sıra Sözcü’den Saygı Öztürk, Yeniçağ’dan Orhan Uğurluoğlu, Cumhuriyet Gazetesi’nden de Cengiz Demirel, Süleyman Soylu hakkında aynı gün yazılar kaleme aldı.

“GÖLGEME ATEŞ EDİYORLAR”

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından “Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek” diyerek hakkında kaleme alınan 4 yazıyı paylaştı.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version