La Casa de Papel 4. sezon ne zaman? La Casa de Papel yönetmeni açıkladı

La Casa de Papel, ilk iki sezonuyla dünyayı kasıp kavuran dizinin 3. sezonu Netflix ile 19 Temmuz 2019 günü yayına girmişti. La Casa de Papel 3. sezonuyla yine hafızalara kazınırken La Casa de Papel izleyicileri en çok da dizinin 4. sezonunun ne zaman ve nerede yayınlanacağını merak etmeye başladı.

La Casa de Papel ile ilgili ilk ağızdan bir açıklama geldi. La Casa de Papel’in 4. sezonu için onay alındığı ve gelecek zamanda ayrıntıların açıklanacağı öğrenildi. La Casa de Papel ile ilgili bu açıklamayı ilk ağız yani muhteşem dizinin yönetmeni Jesús Colmenar’dan geldi.

La Casa de Papel bilindiği gibi 3. sezonuyla herkesi mest etmişti. Özellikle yeni bir soyguna girişen ekip kayıplarıyla farklı bir strateji üzerinden gitmişti. Bu kez amaçları soygun değildi… La Casa de Papel izleyicisi soluksuz izlediği 3. sezonu 8. bölümle kapattı. La Casa de Papel 3. sezonu tam bir sonla bitmedi. Sezon finali edasıyla biten La Casa de Papel’in 4. sezonunun ne zaman geleceği merak konusu oldu.

YÖNETMENDEN AÇIKLAMA GELDİ

La Casa de Papel’in yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında, dizinin dördüncü sezonunun olacağını ve resmi açıklamanın çok yakında yapılacağını dile getirdi.

Bilindiği gibi La Casa de Papel başladığından bu yana dünyada büyük bir ses getirmiş, aslında 2. sezonda biten dizi yeniden canlandırılarak 3. sezona aktarılmıştı. 2. sezon ve 3. sezon arasında ise 1 yılı aşkın bir süre vardı… La Casa de Papel izleyicileri bu süre içerisinde çok heyecanlanmış ve yeni La Casa de Papel ile ilgili birçok algı ortaya atılmıştı.

La Casa de Papel 3. sezon 8. bölümüyle sezon finali yapmış, 4. sezon için ise bekletmeye başlamıştı.

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ve Premios Fénix’te En İyi Drama ödülünü kazanan sürükleyici suç dizisi La Casa De Papel’in tüm sezonları Netflix üzerinden izlenebiliyor.

BU BÖLÜM SPOİLER İÇERİR

La Casa de Papel 3. sezonda herkesin merak ettiği sorunun cevabı verildi. Bilindiği gibi La Casa de Papel 3. sezon çekimlerinde insanlar Berlin’i görmüş, Berlin’in ölmediğini iddia etmişti. La Casa de Papel 3. sezonda bu durum şu şekilde açıklandı: Berlin’in altınları çalma planını anlattığı eski günlere flaşbek yapıldı. Berlin’in en yakın arkadaşı Palermo ise ekibin yeni başkanı oldu. Profesörün emirlerini direk alan Palermo kadınlara karşı tavrı yüzünden ekip içerisinde sıkıntı çıkarıyor.

Rio ve Tokyo aşkı yüzünden yeni bir durum içerisine giren ekip, Rio’yu kurtarmanın peşine yeni ve dev bir soyguna adım atarken soyguna girerken kullandıkları Zeplinlerle insanlara para yağdırmaları dizinin gerçekten en bomba sahnelerinden biri… Paraları toplayan halkın gürültüsünden faydalanıp soygun mekanlarına giren La Casa de Papel ekibi artık işe koyuluyor. La Casa de Papel 3. sezonun sonunda ise kimsenin tahmin etmediği bazı gelişmeler yaşanıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version