Altın fiyatları bu sabah ne kadar oldu? 9 Ekim güncel gram tam ve çeyrek altın fiyatları…

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son dönemde fiyatların artışı veya düşüşü konusunda piyasalarda çok hareketlilik yaşanmasa da dolar ve euro ile doğru orantılı olarak hareket etmesinden dolayı, herhangi bir şekilde döviz kurunda yaşanacak olan artış veya düşüş, altın fiyatlarını da doğrudan etkiliyor.

Kültürümüzde apayrı bir yeri olan ve döviz kurlarına karşılık vatandaşlarımızın daha çok tercih ettiği yatırım aracı olan altın ile ilgili tüm bilgileri her gün olduğu gibi bugün de sizler için hazırlıyoruz. Özellikle son 1 kaç aydır dış mihrakların Türkiye ekonomisi üzerine gerçekleştirmeye çalıştırdıkları operasyonlara karşılık çok sayıda vatandaşımız Başkan Erdoğan’ın da çağrısı üzerine dövizlerini bozdurup bunun yerine yatırım aracı olarak tercih etmişlerdir. Trendler listesinin ilk sıralarında kendine yer bulan Çeyrek altın ne kadar kaç lira? sorusunun yanıtına bu haberin içeriğinden ulaşabilirsiniz. Gram, yarım, tam, cumhuriyet, çeyrek altın fiyatlarını sizler için listeledik…

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Altın fiyatları araştırmaları tüm yurtta devam ediyor. Özellikle gram, tam, yarım ve çeyrek altın ne kadar? sorusunun yanıtını arayan vatandaşlarımız yine en doğru bilgileri derledik.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın araştırmaları arasında çeyrekten sonra en çok aratılan tür gramdır. Bunun nedeni ise diğer altın türlerini almaya güçleri yetmeyen ve özellikle düğünlerde takı takmak isteyen insanların tercih etmesinden kaynaklanıyor. Gram altın bu sabah, 234,04 liradan alınırken, 234,13 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın konusunda araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, sabah saatlerinde fiyatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. Yarım bu sabah, 744,9600 liradan alınırken, 765,3000 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

9 Ekim 2018 sabahında gram altın spot piyasada 234 liradan işlem görüyor. Ülkemizde en çok tercih edilen altın denilince akla ilk gelen tür çeyrek altındır. Son dönemlerde yaşanan çalkantılı grafikler neticesinde bir nebze de olsa popülerliğini gram altına kaybetse de hala ilk sıradaki yerine korumaktadır. Çeyrek altın bu sabah 373,65 liradan alınırken, 382,65 liradan satılıyor.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

1.051,77 TL’den alınan tam altın, 1.077,95 TL’den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

Cumhuriyet altını, 1.559,00 TL alış, 1.582,00 TL satışla işlem görüyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version