24 Haziran 2026 · Çarşamba · Özel Haberin Kaynağı
SON TV
SON DAKİKA
Adliye

Ankara BİM Başkanı Parlak’tan Selim Cerrah’a ziyaret

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Cemil Hulusi Parlak, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cihannüma Genel Başkanı Selim Cerrah’ı ziyaret etti. Görüşmede eğitim, hukuk ve toplumsal çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

SON.TV/ANKARA

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Cemil Hulusi Parlak, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cihannüma Genel Başkanı Selim Cerrah’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim, hukuk ve toplumsal çalışmaların ele alındığı görüşmede karşılıklı iyi niyet temennileri dile getirildi.

ZİYARETTE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Gerçekleştirilen görüşmede, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemi üzerinde duruldu. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Cemil Hulusi Parlak’ın son dönemde çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiği biliniyor.  

ETİKETLE: #CemilHulusiParlak #SelimCerrah #AnkaraBİM #TürkiyeMaarifVakfı #Cihannüma #Yargı #Ankara #SonTv