Ankaragücü Beşiktaş maçında skandal görüntüler!

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ankaragücü’nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. Mücadelede Beşiktaş’ın bir, Ankaragücü’nün de bir golü iptal edildi. Siyah-beyazlılar deplasmanda 5 maç sonra ilk kez kazanırken ligde de iki mücadele sonra 3 puanı hatırladı. Ankaragücü’nün tek golü El Kabir’den geldi

Ankaragücü Beşiktaş maçında cisimler havada uçuştu! Sahaya fırlatılan sert cisimlerden biri de Şenol Güneş’in gözüne denk geldi.

Ankaragücü taraftarının yoğun olduğu mücadelede ev sahibi takımın taraftarları, sahayı adeta cisim yağmuruna tuttu.

Sahaya atılan bu cisimlerden nasibini teknik direktör Şenol Güneş de aldı. Güneş’in gözüne bir cisim isabet etti.

Deneyimli çalıştırıcı ciddi bir yaralanmaya maruz kalmazken, gözündeki kızarıklık ve sulanma dikkat çekti.

Ankaragücülü futbolcular taraftarları sakin olmaları konusunda uyarsa da taraftarlar durmadı.

Beşiktaş’ın file bekçisi Tolga Zengin, atılan bir koltuk parçasını hakem heyetine gösterdi.

ÇOCUKLAR DA ZARAR GÖRDÜ!

Tribündeki şiddetten, çocuklar da zarar gördü.

Bu olayın, geçen sezonki olaylı Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde hakemlik yapan Mete Kalkavan’a rast gelmesi tekrar dikkat çekti.

“MAÇ TATİL EDİLEBİLİRDİ”

Güneş maç sonunda şu ifadeleri kullandı:

Ankaragücü’nün çok iyi bir taraftarı var sayısal olarak. Sayıları iyi ama sıkıntıları var. Taraftarların sayısı kadar kalitesi de önemli. Futbolun güzelliğini unuttuk. Küfür açısından tezahüratı doğru bulmuyorum. Bu iyi bir tablo olmadı. Maç tatil edilebilirdi. Hakemin de şanssızlığı Fenerbahçe – Beşiktaş maçında da aynı şey olmuştu. Biz iyi niyetle samimiyetle, istekli bir takım olarak oynayarak galibiyeti hak ettik. İyi niyet ölümden başka yer şeyi yener. Bütün oyunculara teşekkür ederim. Zor ve kolay maçlar var. Bugün çok basit bir gol yedik. Geçmiş maçları unuttuk şimdi lig ve Avrupa Kupası maçına bakacağız. Sakatlık, yorgunluk hepsi olacak. Bunlar mazaret olmayacak. Golden çok, çok iyi oynadı Ljajic. Yeteneklerini sahada iyi gösterdi. Orta sahada en iyilerinden bir tanesiydi. Onlarla birlikte diğer oyuncular da iyi çalıştılar.

Hürriyet


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version