Ankara’ya bu gece kar yağacak! Ankara hava durumu

Ankara’da nihayet kışın ilk karı yağacak. Ankara’da hava çok bulutlu, birkaç gündür devam eden yağışların sona erip bu gece yarısından itibaren kar şeklinde yeniden başlayacağı ve kar yağışının cuma öğle saatlerine kadar etkili olacağını tahmin ediliyor.

Meteoroloji’nin hazırladığı Ankara hava durumu haritasındaki verilere göre bu gece karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan yağış, Çarşamba ve Perşembe günü yerini kar yağışına bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürü Coşkun, yazılı açıklamasında, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı ve ardından soğuk havanın etkisine girmesinin beklendiğini bildirdi.

ANKARA BU GECE BEYAZA BÜRÜNECEK

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, ‘Ankara’da havanın bu akşam ve yarın sabah saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği, öğleden sonra ara verecek yağışın gece yarısından itibaren kar şeklinde yeniden başlayacağı ve kar yağışının çarşamba günü öğle saatlerine kadar etkili olacağını tahmin ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

ANKARA’DA HAVA DURUMU

Ankara’da hava durumu 9 derece parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu görülüyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle yağışlar yerini kara bırakacak. Ankara’da hava Çarşamba ve Perşembe günü kar yağışlı olacak.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version