SON TV

Başsavci Dönmez:”Birlik ve beraberlik icindeyiz.”

Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığınca, iftar programı düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Komisyon Başkanı Ercan Arslan da iştirak etti.

Başsavci Dönmez:”Birlik ve beraberlik icindeyiz.”

Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığınca, iftar programı düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Komisyon Başkanı Ercan Arslan da iştirak etti.

Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Baki Bozkaya, “Ramazan ayının inancımızda, kültürümüzde önemli ve ayrıcalıklı bir yeri vardır. Ramazan ayı, milletimizin özünde var olan, gönül zenginliğini yansıtan, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma gibi toplumsal hayatımızı daha da anlamdıran, yaşanır kılan güzellikleri ön plana çıkartmaktadır. Rabbim adaletin gecikmeden, adil ve tarafsız şekilde tecelli etmesi için çalışan bizlere Ramazan ayı hürmetine muvaffak olmayı nasip eylesin. Birlik ve beraberliğimiz bu sofrada olduğu gibi daim olsun. Yatağan Adliyemizin mevcudunun büyük çoğunluğunun kadın çalışma arkadaşlarımızdan oluşuyor, bu durum bizleri mutlu ve memnun etmekte. Bulundukları yerleri güzelleştiren, ülkesine, milletine, adalete hizmet eden birleştirici, ilerletici kadınlarımızın buradan bir kez daha Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Son olarak her zaman yanımızda olarak bizleri onurlandıran Cumhuriyet Başsavcımıza ve Komisyon başkanımıza teşekkür ediyor ,herkese iyi akşamlar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, iftar  programından memnuniyetini dile getirdi. Ramazan ayının  mağfiret ayı olduğunu dile getiren Dönmez, Yatağan adliyesinde birlik ve beraberliğin aynı şekilde devam etmesini her daim destekçi olacaklarını belirtti. Dönmez, kadın meslektaşların ve adliye çalışanlarının Kadınlar Gününü tebrik etti. İftar programı fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.