Ben Fero’nun eski hali şoke etti!

Türk rap dünyasına ‘Biladerim için’ isimli şarkısıyla hız bir giriş yapan Ben Fero, ardından ‘3,2,1’, ‘Babafingo’, ‘Demet Akalın’ gibi şarkılarıyla gündem olmuştu. Ben Fero kazıtılmış saçları ve kaslı vücuduyla kısa sürede top listelerde birinci sıralara yükselmişti. Kendine has tarzı ve tavırlarıyla, heceleme şeklinde söylediği şarkılarıyla milyonlarca kişi tarafından takibe alınan Ben Fero’nun her zaman eski hali merak edildi.

Ben Fero sosyal medya hesabı Instagram üzerinden eski halini gösterir bir fotoğraf yayınladı. Daha kaslı ve daha kilolu olduğu görülen Ben Fero’nun bu hali takipçilerini şaşırttı.

Bilindiği gibi Ben Fero ve ünlü Youtuber Berkcan Güven arasında bir arkadaşlık bağı var. Konserlerinde Ben Fero’yu yalnız bırakmayan Berkcan Güven’in adının geçtiği bir de Ben Fero şarkısı var. Berkcan Güven’in bir videosunda da boy gösteren Ben Fero, samimi tavırları ve alçak gönüllülüğüyle herkesi mest etti.

BEN FERO KİMDİR?

1991 yılında Almanya’nın Berlin’den önceki başkenti olan Bonn’da dünyaya geldi. Doğduğundan itibaren 3 yıl Almanya’da yaşayan Ben Fero’nun gerçek adı Ferhat… Ferhat Almanya’da 3 yıl yaşaması ardından ailesiyle birlikte Türkiye’ye geri döndü. Ben Fero’nun babası Trabzonlu annesi ise Sivaslı… İzmir’de yaşayan ünlü rapçinin şu anki kilosu edinilen bilgiye göre 68… Boyu ise 1.77.

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, 8 yaşında rap müziğiyle unutulmaz rapçi 2pac’i dinleyerek tanıştı. 2005-10 yılları arasında üniversite eğitimini tamamlayıp, vatani görevini Kıbrıs’ta yaptı. 2000’li yılların başında amatör olarak rap denemeleri yaptı. İlk profesyonel çalışması ise 2018 yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçası oldu.

Ben Fero geçimini, İzmir’de faaliyetlerini sürdüren özel bir firmanın satış departmanında çalışarak sağlıyordu. “Kimlerdensin” adlı 2. parçasından sonra işten ayrıldı ve müzik kariyerine odaklandı.

Ben Fero, verdiği bir röportajda kendisini Sansar Salvo’nun şarkılarıyla büyüdüğünü, Türkçe Rap müziğinin kemik isimleri Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan’ın şarkılarını dinlediğini belirtti.

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version