Çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte gram ve çeyrek altın fiyatları (17.05.2019)

Altın fiyatları konusunda sabah saatlerinde son dakika gelişmeleri yaşandı! Özel olarak hazırladığımız haberimizde gram, çeyrek, yarım, tam ve Cumhuriyet altın fiyatları hakkındaki detaylı bilgileri, anlık değişimleri, uzman yorumlarını inceleyebilirsiniz. Haftanın son iş günü olan 17 Mayıs Cuma günü altın fiyatları ne kadar oldu? Ülkemizde sosyal bir olgu olan altın, aynı zamanda en çok tercih edilen birikim araçları arasında yer almaktadır.

Yaz aylarıyla birlikte düğün sezonlarının da açılmasıyla birlikte vatandaşların altın fiyatları konusundaki araştırmaları da arttı. Bilindiği gibi altın, düğünlerin bir numaralı hediyesi, olmazsa olmazıdır. Genelde düğünlerde çeyrek altın ve gram altın hediye edilir bu nedenle bu sıralar da en çok araştırılan altın türleri arasında gram ve çeyrek altın fiyatları yer alır. Toplumsal hafıza ve ortak değerler kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece değerli ve önemlidir.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?
GRAM ALTIN FİYATLARI 17 MAYIS

Son dönemde çeyrek altın fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra gram altına talep de artmış durumda. Gram altın haftanın son iş günü olan 17 Mayıs Cuma günü 250,95 TL’den alınırken 250,98 TL’den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Toplumumuzda en çok satın alınan ve bozdurulan altın türleri arasında çeyrek altın ilk sırada gelir. Çeyrek altın bugün 399,41 TL’den alınırken 408,48 TL’den satılıyor. Çeyrek altın fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu. Ülkemizde evlerde biriktirilen birikimlerin büyük çoğunluğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından merak edilen, araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yarım altın genelde yatırım aracı olarak değerlendirilir ve bozdurulmak için alınmaz. Yarım altın bugün 796,32 TL’den alınırken 816,96 TL’den satılıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version