EGM kulislerini hareketlendiren flaş gelişme

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın İçişleri Bakan Yardımcısı olmasıyla birlikte Emniyet Genel Müdürünün kim olacağı merak uyandırmıştı. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ın Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanacağının kulislerde konuşulmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

VALİLER KARARNAMESİYLE BİRLİKTE ATANABİLİR
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın İçişleri Bakan yardımcılığına atanmasından sonra EGM’ye vekaleten yeni bir isim görevlendirilmedi. Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanacağı konuşulan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ın atamasının bu gece Resmi Gazetede yayımlanacak kararnameyle bir ihtimal atanması beklenirken, kulislerde konuşulanlara göre Kurban Bayramı tatili sonrasında Valiler kararnamesiyle birlikte yeni Emniyet Genel Müdürü’nün de göreve başlamasının beklendiği öğrenildi.

KULİSLERİ HAREKETLENDİREN GELİŞME

Kararnamenin çıkmaması Emniyet Teşkilatı içerinde yeni bir ismin de gündeme gelebileceği şeklinde yorumlanırken, Emniyet Genel Müdürünün kim olacağı kulisleri  yeniden hareketlendi. Bu göreve atanacak ismin Kurban Bayramı tatili sonrasında 7’ye yakın İl Valisinin atanacağı dar kapsamlı kararnameyle göreve başlayacağı da kulislere yansıyan bilgiler arasında.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version