SON TV

Evli ve 2 çocuk babası adam eskort çağırırken dolandırıldı!

Eskort hizmeti alabilmek için internette bulduğu bir siteyle iletişime geçen Mehmet Y. dolandırıldığını anlayınca savcılığa başvurdu.

Evli ve 2 çocuk babası adam eskort çağırırken dolandırıldı!

Konfeksiyon işçisi Mehmet Y. (29), eskort hizmeti alabilmek için internette bulduğu bir siteyle iletişime geçti.

Kendisinden önce 500 TL yatırılması istenilen Mehmet Y’yi kandıran kişiler, paranın her defasında yatmadığını söyleyerek Mehmet Y’nin tam 7 bin 100 TL yatırmasını sağladı.

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Yatırdığı para karşılık hizmet alamayan Mehmet Y., sonunda dolandırıldığını anlayarak soluğu savcılıkta aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Y., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda, “Paraları yatırdıktan sonra aradığım telefon kapandı. Bir daha hiç açılmadı. Dolandırıldığımı anladım. Beni kandırarak paramı çalan kişilerden şikayetçiyim” dedi. Savcılık soruşturma başlattı.

Hürriyet

ETİKETLER: