Fahriye Evcen ve Burak Özçivit oğullarına Instagram açtı

2017 yılında oyuncu Burak Özçivit ile görkemli bir düğünle dünya evine giren oyuncu Fahriye Evcen, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

BEBEKLERİNİN İSMİ KARAN OLACAK

Burak Özçivit ile 7.5 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen, ilk bebeklerinin adı konusunda aylardır kararsızlık yaşıyorlardı. Bu kararsızlık sonunda bitti, çift Karan adında karar kıldı.

ŞİMDİDEN 12 BİN TAKİPÇİYE ULAŞTI

İsim konusunda karara varan çiftin ilk işi ise, bebeklerine sosyal medya hesabı açmak oldu.

Henüz doğmayan Karan Özçivit’in hesabı şimdiden takipçi akınına uğradı.

Burak Özçivit ile 7.5 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen, ilk bebeklerinin adı konusunda aylardır kararsızlık yaşıyorlardı. Bu kararsızlık sonunda bitti, çift “Karan” adında karar kıldı.

KAR!

Burak Özçivit, “Karan” kararından hemen sonra aracının plakasını bile KAR olarak değiştirdi.

İlk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan Evcen, doğumu Nişantaşı’ndaki bir özel hastanede yapacak.

Karan; kahraman, yürekli, yiğit, sözünün eri ve karanlık anlamında…

HAMİLELİK SİTEMİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda Burak Özçivit ile yaşadığı aşk ardından dünyaevine giren Fahriye Evcen 7 aylık hamile… Hamileliği boyunca çok sayıda Instagram fotoğrafı atan Fahriye Evcen’in takipçileri ‘boydan foto’ at siteminde bulundu.Fahriye Evcen hamileliği süresince göbeğinin hiçbir şekilde belli olmadığı fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Fakat bazı takipçileri “Hamilelik her kadına yakışır ama bir boydan resim göremedik ne kadar özel bi durum haline getirildi” şeklinde yorumlar attı. Fahriye Evcen’in takipçilerinin bu sitemi üzerinde göbeğinin belli olduğu bir fotoğraf atıp atmayacağı ise merak konusu oldu.

SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version