SON TV

Eğlence olsun diye yetim çocukları dövdüler!

Rusya'daki bir yetimhanede bakıcılara eğlence olsun diye şiddete uğrayan çocukların görüntüsü tüm dünyayı ayağa kaldıracak cinsten.

Eğlence olsun diye yetim çocukları dövdüler!

ÖZEL HABER / Semih BİŞKİN – Rusya’da geçtiğimiz aylarda internete düşen görüntülerde, bir bebek bakıcısının uyguladığı şiddet kameralara yansımış ve bakıcı hakkında işlem yapılarak hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bu seferki görüntüler ise daha dehşet verici cinsten, şiddetin uygulandığı yer ise yine Rusya. Bir yetimhanede çekilen görüntüler insanın kanını donduruyor. Yetimhanede görevli bakıcı kadınlardan birinin çocukları sıraya dizdiği ve tek tek eline alarak tekme, tokat ve kemerle şiddetli şekilde darp ettiği görülüyor. Çocukların yaşlarının 6 ila 10 arasında olduğu gözlemlenirken, bakıcı şiddeti bununla da sınırlı kalmıyor.

YATARKEN BİLE DAYAK

Yine aynı yetimhanede çekildiği gözlemlenen ve yetimhanenin bakıcılarının küçük çocukları yattıkları yerden hatta yemek yiyecekleri sırada mutfaktayken bile şiddetli şekilde dövdüğü görülüyor. Çocuklar çığlıklar içinde bakıcıların elinden kurtulmaya çalışırken cani bakıcılar ise dövdükleri çocuklardan birini bırakıp bir diğerini dövmeye başlıyor…

ETİKETLER: