Beyoğlu’nda zabıtalara terfi

Beyoğlu'nda zabıtalara terfi

Beyoğlu'nda zabıtalara terfi

Beyoğlu Belediyesi görev alan 10 zabıta görevlisi komiserlik ve amirlik rütbesine yükseldi. Başkanlık makamında yapılan rütbe törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Başkan Yardımcısı Kemal Genç katıldı.

Memurlara rütbeleri Başkan Demircan tarafından verildi. 3 komiserin amir, 7 memurun komiserliğe yükseldiği rütbe töreninde heyecan ve gurur bir arada yaşandı.

Yeni rütbelerine kavuşan zabıta çalışanları Türkiye’nin en yoğun belediyelerinden biri olan Beyoğlu’na hizmet vermekten onur duyduklarını ve burada yaşayan halka hizmetlerini arttırarak devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Demircan, terfi eden zabıta amirlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Sizlere bu zamana kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki çalışmalarınızı da başarı ile devam ettireceğinize inanıyorum. Asıl olan iştir görev ve sorumluluk aşkıdır” diye konuştu.

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Amirliği’nde görev yapan Hüseyin Yılmaz, H. İbrahim Gem ve Erol Ergül amirliğe, H. Naci Tuncel, Salih Kurt, Ömer Uytun, Talip Keskin, Erman Babacan, Tahir Cengiz, ve Özer Kirman komiserliğe terfi etti.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version