SON TV

Tuluğ Bolverdi’nin babası konuştu!

Tuluğ Bolverdi; sosyetenin en ünlü çiftlerinden Feryal- Kemal Gülman'ın gündeme bomba gibi düşen boşanma davasındaki kilit isim olarak medyaya yansıdı.

Tuluğ Bolverdi’nin babası konuştu!

GÜNAYDIN’dan Başak Çokan’ın haberine göre; 1991 doğumlu Bolverdi’nin, 81 yaşındaki Gülman ile ilişki yaşadığı ve ünlü çiftin boşanmasına neden olduğu iddia edildi. Emine Ün’ün kuzeni olan Bolverdi, bugüne kadar hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini korudu. Ben de herkesin konuştuğu Tuluğ Bolverdi’nin babası Erdal Bolverdi’ye ulaştım. Beşiktaş camiasında çok sevilen bir isim olan baba Bolverdi, Osmanbey’de bir tekstil firmasında çalışıyor. Üç kızı olan Bolverdi ile telefonda görüştüm.

“BAYRAM SONRASINI BEKLEYİN”
Kızının isminin Gülmanlar’ın boşanma davasıyla gündeme gelmesi nedeniyle üzgün olduğunu belirten Bolverdi, “Kızını korumak isteyen her baba gibi öfkelendim” dedi. Erdal Bolverdi, şöyle konuştu: “Üç kızımı kimseye muhtaç etmeden bu yaşa getirdim. Birçok işte çalıştım, onları namusumla okutup üniversite bitirmelerini sağladım. Başımıza ne geldiyse; insanları sevip güvenmemizden dolayı geldi.” “Kızımın gazete manşetlerinde yer almasından rahatsızım. Tuluğ’nun başına gelenler bir oyundur” diyen baba Bolverdi; sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef bir oyuna kurban gittik. İnanıyorum ki, bu olay gerçekliğiyle ortaya çıkacak ve her şey düzelecek. Bayramdan sonra herkes, neyin, ne olduğunu öğrenecek. Biz kendi halinde yaşayan insanlarız.”

‘MAHKEMEDE ORTAYA ÇIKACAK’
Bolverdi, kızının bekaret raporu aldığı ve bunu mahkemeye delil olarak sunacağı yönündeki haberlerle ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Bolverdi yalnızca, “Mahkemeye sunduğumuz bu ve benzeri şeylerle herkes gerçekleri görecek. Şimdilik konuşmak istemiyorum” demekle yetindi. Erdal Bolverdi, Feryal Gülman’a kızıyla ilgili iddiaları nedeniyle dava açtığını da söyledi.