Annesinin cinsel ilişkisine tanıklık etti!

Annesinin cinsel ilişkisine tanıklık etti!

Annesinin cinsel ilişkisine tanıklık etti!

Olay yaklaşık bir ay önce işlek bir caddede gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Bir süredir eşinden ayrı yaşayan evli Ş.Ş.(28), 9 yaşındaki oğlunun eline telefonu verip ön koltukta oturttu, arka koltuğa geçerek kendisini bekleyen adamla cinsel ilişkiye girdi. Tanıklara göre telefonla ön koltukta oturan 9 yaşındaki çocuk, ara ara dönüp arka koltukta sevişen annesini izlemiş…

Olayı görüp şikayetçi olan tanıklar, kadınla adamı suçüstü yakalattı.

Uyarılara aldırmadan sevişti

Bu korkunç senaryoya anbean tanık olan üç kişi daha vardı. Aynı saatlerde o bölgede arabasında eşiyle ve bir arkadaşıyla birlikte oturan Ö. T., dehşet veren olaya tanık oldu. Tüm uyarılarına rağmen korkunç olayı sonlandıramayan tanık çareyi polisi aramakta buldu. Olay yerine gelen polis çifti arabada sevişirken suçüstü yakaladı.

Ö. T. tanık olarak verdiği ifadede, olayın vehametini ayrıntılarıyla anlattı.

Çocuğun eline telefon verip

3 Eylül Salı günü saat 23.20 sıralarında eşiyle ve bir arkadaşlarıyla kendilerine ait arabada oturduklarını ve aynı bölgede 2 şahıs ve bir çocuğun da bulunduğunu ifade etti.
Ö. T. polise şunları anlattı:

“Bir süre sonra şahıslardan erkek olan arabada beraber oturdukları çocuğu dışarı çıkararak arabanın kapılarını kilitledi. Çok geçmeden erkek şahıs çocuğu eline bir telefon vererek şoför koltuğuna oturttu. Kendisi de arka koltuğa geçti. Erkek şahısın arka koltuğa oturmasıyla kadın şahıs da arka koltuğa doğru harekete geçti.”

Annesinin arka koltukta sevişmesini izledi

“Bir süre sonra 2 şahısın önde oturan çocuğa aldırmadan öpüşmeye başladılar. Bir süre sonra kadın kafası görülmeyecek şekilde arka koltuğa gömüldü. Ön koltukta oturan çocuğun arada sırada arkaya annesine bakıyor, bir süre sonra tekrardan önüne dönüyordu.”

Selektörle uyardı

Olay üzerine rahatsız olduğunu beyan eden tanık önce sellektör yakarak şahısları uyardı. Ö. T., uyarılarına rağmen çiftin çocuğun gözleri önünde sevişmekten vazgeçmemesi üzerine polisi aradığını belirtti.

Pantolonunu bile dışarıda çekti

İhbar üzerine hemen olay yerine gelen ekipler arabada çocuğun yanında cinsel ilişkiye giren çiftin dışarıya çıkmalarını istedi. Polisin baskını üzerine paniğe kapılan şahıslar hemen toparlanmaya başladı hatta bayan şahıs pantolonunu arabadan çıktıktan sonra çekebildi. Olay üzerine göz altına alınan çift hakkında başlatılan soruşturma sonucunda, “Alenen hayasızca hareketlerde bulunmaktan” dava açıldı. Savcı, her iki kişinin de 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarını istedi.

İŞTE YAŞANAN OLAYIN BELGELERİ


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version