SON TV

14 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz girişimi

Babası yaşındaki adam tarafından cinsel saldırıya uğrayan 14 yaşındaki çocuğun ruhsal sağlığı bozuldu.

14 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz girişimi

Babası yaşındaki adam tarafından cinsel saldırıya uğrayan 14 yaşındaki çocuğun ruhsal sağlığı bozuldu.

A.A. boş zamanlarında babasının dükkanına gidiyor ve işlere yardım ediyordu. İşlerden kalan boş vakitlerde ise yan dükkanda esnaflık yapan babası yaşındaki F.S. ile de ara sıra sohbet ediyordu. İddiaya göre; A.A. yine bir gün yardım için babasının yanına geldi. Bu kez yanında bir arkadaşı daha vardı. Babasına işlerde yardımda bulunan A.A. ve arkadaşı ilerleyen saatlerde şüpheli F.S.’nin dükkanına gitti. Dükkanda F.S. A.A. ve A.A.’nın arkadaşı oturup sohbet etmeye başladılar.

Sen bir ekmek al gel

Biraz zaman sonra şüpheli kafasındaki planı uygulamak için ilk adımını attı. Şüpheli, A.A.’nın arkadaşını ekmek almaya yollarak dükkandan uzaklaştırdı. Bu sayede A.A.’yla başbaşa kalan F.S. çirkin planını uygulamaya koyabilecekti.

Harekete geçti

A.A. olacaklardan habersiz F.S.’nin sinsi planın farkında olmadan televizyon izlemeye başladı. F.S. ise eline geçen bu fırsatı değerlendirmeyi hedefliyordu. Bir anda bir boşluk yakalayan F.S. A.A.’nın arkasından yaklaştı ve 14 yaşındaki çocuğu üzerine çullandı. Karşılaştığı saldırıyla neye uğradığını şaşıran A.A. F.S.’nin elinden kurtulmaya çalışmaya başladı. A.A.’nın giydiği eşofmanı hızlı bir hamleyle indiren F.S. küçük çocuğa tecavüz girişiminde bulundu.

Dirsek darbeleriyle kurtuldu

Çaresizce F.S.’nin elinden kurtulmaya çalışan A.A. vurduğu dirsek darbeleriyle bunu başardı. Çıkan sesler çevre esnafa kadar ulaştı. Sesler üzerine ne olduğunu merak eden A.A.’nın babası olay yerine geldi. F.S. pişkin tavırlarla dükkana gelen A.A.’nın babasını karşıladı. Babasının gelmesiyle rahatlayan A.A. dükkandan koşar adımlarla kaçtı.

Babasına anlatamadı

A.A. yaşadığı dehşet verici olayın etkisini bir türlü üzerinden atamadı. Kimseyle konuşamayan ve süekli telaşlı tavırlar sergileyen A.A. ‘nın halleri babasını korkutmaya başladı. Oğlunun durumundan endişe duyan baba bir gün A.A.’yı sıkıştırarak o gün orada ne olduğunu sordu. A.A. önce söylemek istemedi ancak babasının ısrarları üzerine dayanamayıp olayı bütün çıplaklığıyla anlattı.

Savcılığa suç duyursunda bulundu

Dehşet olayı öğrenen baba soluğu savcılıkta aldı. F.S. hakkında şikayette bulunan baba oğlunun olaydan sonra psikilojisinin bozulduğunu iddia etti. Hazırlanan iddianamede F.S.’nin ‘Çocuğun ruhsal sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar’ suçundan yargılanması istendi.