SON TV

Adını kalbine yazdım dizisinde tanıdık isim

Meltem Miraloğlu, ‘Adını Kalbime Yazdım’ dizisinde Dicle rolünde karşımıza çıkıyor.

Adını kalbine yazdım dizisinde tanıdık isim
  • Dizi
  • 26 Ekim 2013 9:36

Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinin ‘Hayat’ı olarak izlediğimiz Meltem Miraloğlu, ‘Adını Kalbime Yazdım’ dizisinde Dicle rolünde karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncu STAR’a konuştu.

Yeni rolümü çok sevdim

Dicle’yi sevmemin ve onunla empati kurabilmemin nedeni kendi doğruları ile hareket etmesi ve çevresindeki insanların sözlerinden hemen etkilenmeyip olayları kendi akıl süzgecinden geçirdikten sonra ne yapacağına karar vermesidir. Her insan gibi zaafları olsa da Dicle hakkını savunan ve kendi yolunu çizebilen güçlü bir karakter…

Gelenekle arzuların çatışması

Dizide töre, toplumsal alışkanlıklar ve insani arzular nedeniyle karakterler arasında güçlü bir çatışma izleyecek. Bu çatışmaların merkezinde de elbette güçlü bir aşk hikayesi var.

Yapımcılığını Focus Film’in yaptığı, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu’nun üstlendiği “ADINI KALBİME YAZDIM” 26 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Mardin’li köklü bir aile olan Bozbeyler’in büyük oğlu Ömer, çocuk denecek yaşta kan davası nedeniyle toprağından sürgün edilmiştir. İstanbul’da kendine bambaşka bir hayat kuran Ömer, tam da aşkı, Leyla’sını bulduğu anda, karşısına yeniden sürüldüğü toprakların töresi dikilecektir. Düşman aile Pehlivanların yeni ağası Halil’in alevlendirdiği intikam ateşi, İstanbul’a kadar sıçrayacak ve Ömer ile Leyla’nın arasına aşılması güç duvarlar örecektir.

ETİKETLER: