SON TV

Fatih Aksoy’un yasak aşkı

Fatih Aksoy'un, güzellik kraliçesi Neslihan Önder'le gizli ilişki yaşadığı ve bu beraberlikten olan bebeğin aldırıldığı haberleri basına sızdı.

Fatih Aksoy’un yasak aşkı

EVLİ YAPIMCININ İLİŞKİSİ BEŞ AYLIK

BU aşk çok konuşulur! Yaklaşık beş yıldır evli olan iki çocuk babası Fatih Aksoy’un gizli bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Med Yapım’ın patronu olan ünlü yapımcının beraber olduğu kişi ise bir dönemin güzellik kraliçesi ve manken Neslihan Önder. Yaklaşık beş aydır ilişki yaşadıkları öğrenilen ikiliyi, ilk kez GÜNAYDIN görüntüledi.

‘BEN BURADAN ATLARIM’DA TANIŞTILAR

GÜNAYDIN; aylardır gözlerden uzak mekanlarda buluşmayı tercih eden çifti, Etiler’deki Harvard Cafe’deki buluşma anında görüntüledi. Her şeyden habersiz ikili, romantik bir yemek yerken objektiflere takıldı. Sevgililerin, altı ay önce Med Yapım’ın imza attığı ‘Ben Buradan Atlarım’ yarışması sırasında tanışıp hızla yakınlaştıkları öğrenildi.

1.5 AYLIK BEBEK ÖNCEKİ GÜN ALINDI

Arkadaşça başlayan ilişki, hızla aşka dönüştü. İkili hakkında bir de şok iddia var. Konuşulanlara göre Neslihan Önder, bir süre önce bu ilişkiden hamile kaldı; önceki gün de 1.5 aylık bebeğini aldırdı. İşte bu son olay sonrası iki sevgilinin yollarını ayırdığı söyleniyor.

ETİKETLER: