SON TV

4 kişilik aileyi bir muz öldürecekti

İngiltere'de 4 kişilik bir aile sonu marketten aldıkları bir adet muz öldürecekti.

4 kişilik aileyi bir muz öldürecekti

Londra Hampton bölgesinde yaşayan 4 kişilik Taylor ailesini bir adet muz öldürecekti. Muz ile kabuğu arasına yerleşen dünyanın en zehirli örümceklerinden Brezilye “Gezgin Örümceği” son anda fark edilince aile ölümden kurtuldu.

ÖNCE CİDDİYE ALMADI

Consi Taylor, marketten aldığı muzla evine geldi. Muzun üzerindeki noktacıkları fark etti ancak ciddiye almadı. Bir müddet sonra noktacıkların hareket etmesi üzerine şüphelenen Taylor, noktacıkların net belli olduğu muzun fotoğrafını çekti.


OTELE TAŞINDI

Daha sonra da bu noktacıkların örümcek olduğunu anlayan Taylor, yetkililere başvurunca ölümden döndüğünü öğrendi. Bu örümceklerin dünyanın en zehirli örümceği olarak bilinen ‘Brezilya Gezgin Örümceği’ olduğunu öğrenen Taylor, örümceklerin evin neredeyse tümüne yayıldığının fark edilmesi ile otele taşındı.


1000 PAUNDA TEMİZLEDİLER

37 yaşındaki Richard Taylor, 29 yaşındaki eşi Consi Taylor, üç yaşındaki oğulları Benjamin ve üç aylık kızları Annabelle ile birlikte bir otele taşınmak zorunda kaldı. Olayın patlak vermesinden bu yana yaklaşık 1000 poundluk bir masrafla karşılaşan aile evini tamamen temizletti.