SON TV

Parfüm şişesinden uyuşturucu çıktı

Polisten kaçmak için parfüm şişesine uyuşturucu saklayan iki kişi yakalandı.

Parfüm şişesinden uyuşturucu çıktı

Otogarda devriye görevi yapan polis timlerin ağına iki şüpheli takıldı. Tedirgin davranışlarıyla ilgi çeken T. V. ve H. B. yakayı ele verdi. Şüphelilerin yanına giden polis üstlerini aradı ancak hiç bir suç unsuru bulamadı.

‘PARFÜM DEDİ AMA…’

Şüphelilerden H. B.’nin belindeki siyah poşet polisin dikkatini çekti. Poşetin içinde ne olduğunu soran polise şüpheliler “Abi pakette parfün var arkadaşımıza göndereceğiz” dedi. Bu söze pek inanmayan polis poşeti alarak içini kontrol etti. Poşetin içerisinden 4 adet parfüm şişesine sarılı uyuşturucu bulundu.

ÇORAPTAN DA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Polis merkezine götürelen şahısların üzeri tekrar arandı. Ve T. V.’nin çorabına sakladığı uyuşturucu madde ele geçirildi. İfadesi alınan H. B. poşetin arkadaşına ait olduğunu ve uyuşturucu bulunduğundan haberi olmadığını söyledi. T. V. ise poşetin kendisine ait olduğunu itiraf ederek uyuşturucu maddeyi içmek için aldığını söyledi.

Uyuşturucu madde ticareti sağlama ve kullanma suçundan iddianame hazırlanan T. V. hakkında 17 yıl, H. B. hakkında ise 15 yıl hapis cezası istendi.

ETİKETLER: