Başbakan’ın en mutlu günü

Başbakan'ın en mutlu günü

Başbakan'ın en mutlu günü

Başbakan Erdoğan’ın geçen hafta doğacak torununa “Ali” adını vereceğini açıkladığı torunu bu akşam doğdu. Bilal-Reyyan Erdoğan çiftinin doğan çocuklarına “Ali Tahir” adı verildi.

Açıklama Başbakanlık kaynakları tarafından yapıldı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, akşam saatlerinde Ankara’dan İstanbul’a gelerek doğrudan Bağcılar’daki özel Medipol Hastanesi’ne gitti. Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, burada yaklaşık 2 saat kaldı.

Başbakan Erdoğan ve eşi, akşam 19.00 sıralarında doğum yapan gelini Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan’ı ziyaret etti. Bilal – Reyyan Erdoğan çiftinin doğan çocuklarına “Ali Tahir” ismi verildiği açıklandı.

Anne Reyyan Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Başbakan Erdoğan torununu gördü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni torun sevinci yaşadı. Bilal Erdoğan ve Reyyan Erdoğan çiftinin oğlu dünyaya geldi. Başbakan Erdoğan, torunu olduğu haberini alınca Ankara’dan uçakla İstanbul’a geldi.

Başbakan Erdoğan, yaklaşık olarak 2 saat boyunca hastanede kaldı ve torunu Ali Tahir’i gördükten sonra hastaneden ayrıldı. Erdoğan’ın ağabeyi Mustafa Erdoğan ise yeni torun haberini aldıktan sonra hastaneye geldi ve yaklaşık 1 saat hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

ALİ TAHİR 3210 GRAM DOĞDU

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, doğum Bağcılar’daki Medipol Mega Hastanesi’nde, dün saat 19.00 sıralarında gerçekleşti. 3210 gram olarak dünyaya gelen bebeğe Ali Tahir ismi verildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version