SON TV

Emine Erdoğan’a Facebook üzerinden çirkin hakaret

Üçüncü Boğaz Köprüsü’nün yapımı nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a hakaret eden bir kişiye dava açıldı.

Emine Erdoğan’a Facebook üzerinden çirkin hakaret

Üçüncü köprü tartışmalarının yaşandığı sıralarda Facebook hesabından Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a sinkaflı mesaj yazan 20 yaşındaki genç hakkında hakaret suçundan dava açıldı.

POLİS FARK ETTİ

E.T. isimli genç, Yavuz Sultan Selim köprüsü ile ilgili tartışmaların yaşandığı günlerde Facebook hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan’a yönelik ağır bir mesaj yayınladı. Emniyet birimlerinin fark etmesi üzerine karakola çağrılan E.T., suçlamaları kabul etmedi.

DAVA AÇILDI

Emniyet birimlerinin savcılığa ulaştırdığı dosya sonucu E.T. aleyhine iddianname hazırlandı. Müşteki kısmında Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın adlarının yazıldığı iddiannamede E.İ.’nin “Kamu görevlisine hakaret” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

KAMER GENÇ HAKKINDA DA ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz hafta Japonya’nın başkenti Tokya’da Türkiye Büyükelçiliği’nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmış, aynı kutlamada bulunan CHP Milletvekili Kamer Genç’in hakaretlerine maruz kalmıştı. Emine Erdoğan, bu hakeret sonrası Kamer Genç aleyhine suçduyurusunda bulunmuştu.

ETİKETLER: