SON TV

Pelin Karahan neden boşanıyor?

Pelin Karahan, boşanma dilekçesinde eşiyle aralarında uyumsuzluk ve karakter farklılığı olduğunu için boşanmak istediğini belirtti.

Pelin Karahan neden boşanıyor?

Anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvuran ve herhangi bir maddi manevi tazminat ile nafaka istemeyen Karahan, dilekçesinde eşiyle aralarında uyumsuzluk ve karakter farklılığı olduğunu belirtti.

Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan’ı canlandıran Vildan Pelin Karahan, gittiği spor merkezinde spa yaparken Erdinç Bekiroğlu ile tanıştı. Çift iki ay gibi kısa bir sürede birbirlerine aşık oldu. Karahan, “İlk gördüğümde Erdinç’ten etkilendim. Aile kurmak için en doğru insanı buldum, her şey rüya gibi” diyerek Erdinç Bekiroğlu ile 3 Ekim 2011’de ailelerinin dahi haberi olmadan gizlice İspanya’da evlendi. Barselona’yı gelinlik ve damatlıkla gezen çift, evlendiklerinin ortaya çıkmasıyla çektirdikleri mutluluk pozlarını medyayla paylaştı.

Pelin Karahan, “Ruhen ve fikren anlaşmazlık yaşamaktayız. Bu da her iki taraf için ortak yaşamı çekilmez hale getirmiştir. açıklamasında bulundu.

ETİKETLER: