SON TV

Berkay ve Asena’ya ait fotoğrafların perde arkası

Berkay ve Asena'ya ait fotoğraflar 4 ay sonra yayınlandı. Peki Neden?

Berkay ve Asena’ya ait fotoğrafların perde arkası

FOTOĞRAFLAR NEDEN 4 AY SONRA YAYINLANDI

Caner formunun zirvesinde, kadın evli… Fotoğrafları neden 4 ay sonra olayı ortaya çıkardığımızı soruyorlar. Yok kulüp başkanı aramış ve haberi yapmamızı durdurmuş, yok arkadaşımız Hakan’a para teklif edilmiş… Bir sürü saçma sapan iddia. Hepsi senaryoydu bu söylenenlerin. Bu haberi yapmamamızın tek nedeni müdürlerimizle aldığımız bir karardı.

BERKAY’IN BU SÖZLERİ ‘ARTIK YETER’ DEDİRTTİ

Bu ilişkinin ortaya çıkmasına Berkay neden oldu
Fakat Berkay, o kadar cahilce hareketler yaptı ki bizi bunu ortaya çıkarmak durumunda bıraktı. Asena Erkin-Berkay haberini bizden önce yapanlar da oldu, ancak onların da ellerinde kanıt yoktu. Berkay’ın katıldığı bir canlı yayında Esin Övet arkadaşımız iddialara ne dediğini sorunca, “Külliyen yalan, o benim stil danışmanım, madem böyle iddialar ortaya atılıyor var mı elinde fotoğraf olan! Delikanlı olan bassın da görelim ama yok ki öyle bir fotoğraf, çünkü böyle bir ilişki yok” gibi laflar etti. Biz bunu duyunca “artık yeter” dedik ve bu ilişkiyi belgesiyle bastık.

LONDRA FOTOĞRAFLARINA 20 BİN LİRA İSTEDİLER

Ugay sözlerine şöyle devam ediyor; bu haberi bastıktan 4 gün sonra elinde Londra fotoğraflarıyla bir kişi geldi. 20 bin lira istedi ve biz de bunun etik olmadığını düşündük ve fotoğrafları istemedik. Sonrasında öğrendik ki meğer o arkadaş tüm gazeteleri dolaşmış ve para teklif etmiş. Bir büyük gazete o fotoğrafları aldı ve bastı.
Bizden sonra o güne kadar konuşulan tüm detaylar ortaya çıktı. El ele fotoğrafları ortaya çıkmasına rağmen ona bile bir bahane uydurdular. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Son söz Caner Erkin’de. Biz artık karışamayız.

ETİKETLER: