Tarihi lokantada sarhoş kadın skandalı

Tarihi lokantada sarhoş kadın skandalı

Tarihi lokantada sarhoş kadın skandalı

– Sokullu Mehmet Paşa döneminde aşevi olarak kullanılan, 17 yıl önce aslına uygun olarak restore edilip Mihmandar Et Lokantası ile yeniden hizmete açılan Eyüp Sultan Türbesi’nin hemen karşısındaki restoranda sarhoş kadın skandalı yaşandı.

Sarhoş olduğu gerekçesiyle alınmadığı mekanda olay çıkaran 32 yaşındaki genç kadının 18 yaşındaki oğlu eline aldığı bıçakla mekan sahiplerini tehdit ederek ağır küfürler savurdu. Müşterilerin araya girmesi ile yatışan olay, mahkemeye taşındı.

SARHOŞ OLUNCA İÇERİ ALINMADI

M.B. isimli 32 yaşındaki genç kadın, başka bir mekan alıp sarhoş olduktan sonra İstanbul’un tarihi mekanlarından Mihmandar Et Lokantası’na gitmek istedi. Lokantanın işletmecisi Dilaver Aydın ve çalışanlar, sarhoş olduğu için M.B.’yi içeriye almadılar.

Lokantaya girmekte ısrar eden genç kadın ile işletmeciler arasında tartışma çıktı. Israrlara rağmen restorana alınmayan genç kadın ile işletmeci Dilaver Aydın ve çalışanlar arasında çıkan tartışma müşterileri rahatsız etti.

OĞLU BIÇAKLA SALDIRDI

Tartışmanın uzaması ile M.B.’nin 18 yaşındaki oğlu devreye girdi. M.B.’nin 18 yaşındaki oğlu M.B., eline geçirdiği bıçak ile lokantaya daldı. İşletmeci ve çalışanlara sinkaflı küfürler savuran M.B., müşterilerin araya girmesi ile yatıştırıldı. Restorandan annesi ile çıkarılan M.B., restoran sahibi ve çalışanların şikayeti üzerine mahkemelik oldu.

Yürütülen soruşturma sonucunda M.B. hakkında “Hakaret” ve “Silahlı tehdit” suçundan iddianname düzenlendi. M.B.’nın tehdit silahı olarak kullandığı bıçağın ele geçirilemediği belirtilen iddiannamede, 2 yıl 3 aydan 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile yargılanması istendi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version