SON TV

Otopark katliamı: 4 ölü

Bağcılarda mahalle sakinleri ile tartışan bir otoparkta görevli 5 kişi, mahalleli 5 genci kurşun yağmuruna tuttu. Gençlerden 4'ü hayatını kaybetti.

Otopark katliamı: 4 ölü

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi’nde bulunan otopark görevlileri ile mahalleli gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Mahalleli gençlerin üzerine kurşun yağdıran otopark görevlileri, 4 kişiyi öldürdü bir kişiyi de yaraladı. 5 otopark görevlisi gözaltına alındı.

Otopark görevlileri ile mahalleli gençler dün gündüz saatlerinde tartıştılar. İki gurup arasında gündüz yaşanan bu tartışma gece 22.30 sıralarında tekrarlandı.

4 ÖLÜ 1 YARALI

Tekrarlanan tartışmada bu kez silahlar devreye girdi. Otopark görevlileri, yanlarındaki silahlarla mahalleli gençlerin üzerine kurşun yağdırdı. 17 yaşındaki Muammer Şimşek ile 18 yaşındaki Sinan Erdal olay yerinde hayatını kaybetti. 16 yaşındaki Mehmet Salih Şehirli ve Mert Yenici ise kaldırıldıkları Haseki Eğitil ve Araştırma Hastanesi’nde hayatlarını kaybettiler.

YARALININ DURUMU AĞIR

Öte yandan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah B.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

GÜVENLİĞİ ÇEVİK KUVVET SAĞLADI

Polis olayın yaşandığı otoparkta incelemelerini sürdürürken, hayatını kaybedenlerin çok sayıda yakını otopark çevresinde geldi. Ekipler sokakta güvenlik önlemlerini arttırmak için çevik kuvvet polisleri gelmesini talep etti. Kısa sürede olay yerine yaklaşık 50 çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

YAKINLARI OLAY YERİNDE

Kavgada hayatını kaybeden Şimşek ve Erdal’ın yakınları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren yakınları, polis ekipleri sakinleştirmekte zorlandı.

5 GÖZALTI

Olayın meydana gelmesinin ardından kısa bir süre sonra Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen 5 otopark görevlisini gözaltına aldığı öğrenildi. Polis ekipleri otoparkta aracı bulunan kişilere tek tek ulaşarak araçlarını almalarını istedi. Araçlarını almayan müşterilerin araçları çekiciler yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.