Acıbadem Hastanesi’nde skandal

Acıbadem Hastanesi'nde skandal

Acıbadem Hastanesi'nde skandal

Son.tv yazarı Mehmet Eymür Acıbadem Hastanesi’nde başına gelen bir skandalı köşesine taşıdı. Eymür ‘Bir hastane macerası’ başlıklı köşesinde kendisinden alınmaması gereken bir ücretin alındığını belirterek acilde yaşanan skandalı gözler önüne seriyor.

İŞTE O YAZI

Bir hastane macerası /

Sene 2012, Ocak ayının ilk günleri. Gündüz keyifsizdim. Akşam kendimi daha kötü hissetmeye başladım, nefes almakta zorlanıyordum. Gittikçe rahatsızlığım arttı ve sonunda eşimle birlikte evimize en yakın hastane olan Acıbadem Maslak Hastanesinin Acil Servisi’ne gittik.

Yeni ve görkemli bir hastane olan Acıbadem Maslak’a, daha önce ambulansla hastaneye kaldırılan bir arkadaşımızın durumunu öğrenmek için gitmiştik. O zaman da hayli hasta kalabalığı olan bir yerdi. Hastalanıp gittiğim gece de hastanenin acil servisi hayli yoğundu.

Acıbadem Maslak

Acil Serviste uzun süren bir ön teşhis, tahlil, serum ve sair işlemlerden sonra ağır bir soğuk algınlığı geçirdiğim anlaşıldı ve tedavimin devam etmesi için hastanede iki gün yattım. İki gün sonra kendi isteğimle hastaneden kağıt imzalıyarak ayrılıp eve gittim.

HEM RAHATSIZ HEM PAHALI

Ayrılma nedenim; Birincisi yattığım yataklar çok rahatsızdı. 3 kez yatak değiştirmelerine rağmen yataklar sanki boruların üstünde yatıyormuşum gibi batıyor, rahat uyumama mani oluyordu. Yeni bir hastanenin yataklarının bu halde olmasına hayret etmiştim. Sonra orada yatmış olan dostlarımın da aynı sıkıntıyı çektiğini öğrendim. Diğer sebep ise hastane SGK (Emekli Sandığı) sigortasını kabul etmediği için, gün arttıkça yükselen faturalardı.

Şimdi ne ödediğimizi hatırlamıyorum ama Protokol Müdürü’nün bana %20 tenzilat yapmasına rağmen, benim mali imkânlarımı zorladığından tedavi bitmeden eve çıktık. Hastanenin standart oda fiyatı bile lüks bir otel seviyesindeydi.

YAZINI DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version