SON TV

Bade Süalp’in bebeği doğuştan İngiliz vatandaşı olacak!

Bade Süalp'in eşi, İngiliz vatandaşı çıktı. Süalp'in bebeği doğuştan İngiliz pasaportu sahibi olacak!

Bade Süalp’in bebeği doğuştan İngiliz vatandaşı olacak!

Bade Süalp’in eşi, İngiliz vatandaşı çıktı. Süalp’in bebeği doğuştan İngiliz pasaportu sahibi olacak!

GÜNAYDIN’da yer alan Bülent Cankurt’un haberine göre; Erkek annesi olacağını ilk bu köşeden öğrendiğiniz Bade Süalp; beş ay sonra doğuracağı oğlundan önce, nur topu bir gibi bir polemik doğurdu! Bir muhabirin, “Oğlunuzu yurt dışında mı dünyaya getireceksiniz?” sorusuna sinirlenen Bade Süalp; Tuba Ünsal, Deniz Akkaya gibi bebeklerini yurt dışında dünyaya getirenlere taş atıp “Bebeğim çifte vatandaş olsun diye yurt dışında doğurmam.

Ben Türk’üm, bebeğimi Türkiye’de doğururum” diye cevap verdi! Bade, ‘sıkı’ bir milliyetçi gibi cevap vermiş vermesine de acaba bu cevabı, doğacak oğlunun çifte vatandaşlığının zaten cepte olduğunu bilerek mi verdi, merak ettim doğrusu!!!

EŞİ HEM TÜRK, HEM İNGİLİZ VATANDAŞI

Evet, yanlış okumadınız… Bade Süalp, bırakın yurt dışında doğurmayı, evde ebeyle doğum yapsa da; oğlu Türk vatandaşlığının yanı sıra İngiliz vatandaşı da olacak! Çünkü Bade’nin eşi Malkoç Süalp; hem Türk, hem de İngiliz pasaportuna sahip!

Baba Ergezer Süalp; çocukları Malkoç ve ikizi Tarkan daha 3 yaşındayken eşi Gönül Hanım’ı da alıp iş nedeniyle İngiltere’ye gitmiş. Süalp kardeşler, 21 yıl yaşadıkları İngiltere’de eğitimlerini de tamamlayıp yurda dönmüşler. 24 yaşında Türkiye’ye kesin dönüş yaparlarken, haliyle İngiliz vatandaşlığını da ceplerine koymuşlar.

Benim anlamadığım, hiç gerek yokken Bade Sualp’in niye böyle bir milliyetçilik tasladığı! Kim bilir; bu kadar milliyetçi gözüken Bade, belki de eşini ikna edip doğacak oğlunun sadece Türk vatandaşı olmasını isteyecek!!!

EN ÇOK TUBA’YI KIZDIRMIŞ!

Bade Süalp’in “Türk’üm, Türkiye’de doğururum” sözlerine ilk cevap veren; iki çocuğunu da Miami’de dünyaya getiren Tuba Ünsal oldu! Ünsal, Twitter sayfasına, ‘Ah Bade! Miami’de doğumu araştır. Sonra gazeteci görünce Türk’üm şovu yap. Az samimiyet ya…’ diye yazmış. Ünsal, epey bozulmuş olacak ki, böyle bir şey yazmış.

Bade; Demet Akalın’ın kızı Hira için yaptığı baby shower partisine de değinerek, “Demet yaptı ama ben öyle bir şey yapmayacağım” demişti. Ünsal’a nazaran daha sakin davranan Demet Akalın da Twitter sayfasına, “Kuzum nasıl içinden geliyorsa! İlk bebek heves ediyorsun; ne yapacağız. Kızmam rahat ol. Sağlıkla doğsun” diye yazmış.