SON TV

Profesörün kızını ormana kaçırdılar

Ünlü doğum doktoru Prof. Faik Acar Koç'un kızını fidye için ormana kaçırdılar!

Profesörün kızını ormana kaçırdılar

Ünlü doğum doktoru Prof. Faik Acar Koç’un kızını fidye için ormana kaçırdılar!

Sabah’tan Nazif Karaman’ın haberine göre; Ankara Üniversitesi’nde görev yapan ünlü kadın doğum doktoru Prof. Faik Acar Koç’un İstanbul’da yaşayan kızı fidye için kaçırıldı.

250 BİN EURO İSTEDİLER

250 bin euro isteyen fidyeci, teknik takip sonucu Bahçeköy’de yakalandı. İlginç olay şöyle gelişti: Koç’un 24 yaşındaki kızı G.K. İstanbul’da bir denetim firmasında çalıştığı için tek başına yaşıyordu. İşe de yürüyerek gidip geliyordu. Sebahattin Y. ise aynı sokakta bir apartmanda kapıcılık yapıyordu.

Bir minibüs kiralayan Sebahattin Y. plastik kelepçe, kurusıkı tabanca ve maske tipli bere ve sustalı bıçak da temin etti.

BELGRAD ORMANINA GÖTÜRDÜ

Sabah saat 09.00 sularında genç kızı kaçırıp Belgrad Ormanları’na götürdü. G.K.’nın telefonundan babasına ulaşan Sebahattin Y., 250 bin euro fidye istedi. Hava kararınca G.K ve şüpheli gece aracın arka kısmında uyudu.

Aile de, telefonun teknik takibe alınmasını istedi. Sabah G.K.’nın üşüdüğünü söylemesi üzerine otelden yer ayırtan şüpheli, daha önce hakkında alınan bir yakalama kararı sebebiyle otelde gözaltına alındı.

Karakoldan kızı arayarak takip edildiğini eğer çıkarsa bu şahısların kendisine engel olacağını söyleyen Sebahattin Y. genç kızı inandırdı. Ancak bir ihbarla otele giden polisler G.K’yı buldu, Sebahattin Y.’yi de yakaladı.

HABERİ KAYNAĞINDAN OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

ETİKETLER: