SON TV

Böyle intikam görülmedi

Kocaeli'de DJ'lik yapan Aynur Şahin, sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını darp edip soyduktan sonra fotoğraflarını çekti.

Böyle intikam görülmedi

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir radyoda DJ’lik yapan Aynur Şahin, sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını darp ettikten sonra soyundurup, fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle tutuklandı.

İddialara göre; Aynur Şahin, sevgilisiniyle birlikte olduğunu düşündüğü S.B ile görüşmek istedi. Gebze’de işlek bir caddede sözleşen taraflardan S.B., buluşmaya iki kız kardeşi ile geldi. S.B. ile iki kız kardeşini arabasına alan Aynur Şahin, üç kardeşi Balçık Köyü’ndeki ormanlık araziye götürdü.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Aracının ön bölmesinde gizlenmiş tabancasıyla S.B.’yi tehdit eden Aynur Şahin, genç kadını önce tartakladı, sonra soyundurdu. S.B.’nin çıplak haldeki fotoğraflarını cep telefonuna kaydetti. Daha sonra da kardeşleri İnönü Mahallesi’nde boş bir arazide indirerek uzaklaştı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından kendi imkânlarıyla Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giden kardeşler, Aynur Şahin’den şikayetçi oldu. Harekete geçen polis, çılgın Dj’i gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Aynur Şahin, tutuklanarak cezaevine gönderdi.

AKŞAM/Ulaş TEKİN

ETİKETLER: