SON TV

Hilal Kosif’e hırsız dehşeti!

Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif'e hırsız dehşeti!

Hilal Kosif’e hırsız dehşeti!

Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif’e hırsız dehşeti!

Habertürk’ten Eray Erollu’nun haberine göre; Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif’in, İstanbul Boğazı manzaralı apartman dairesine pazartesi günü sabaha karşı hırsız girdi.

Bir arabanın üzerine çıkarak daireye girmeyi başaran hırsız, genç kadını yatak odasına kilitledi ve ardından cipi ile cüzdanını alıp kaçtı. Kosif, çığlıklarını duyan bina görevlisi tarafıdan kurtarıldı.

BMW X6 CİP VE 300 TL PARA

Salondan gelen sesler üzerine yatağından fırlayan Hilal Kosif, 20-22 yaşlarında, 1.60 boyunda, kapüşonlu ve dirseklerine kadar eldivenli hırsızla karşı karşıya geldi. Hırsız, “Kimsin sen” diye bağıran Kosif’i yatak odasına kilitledi.

Apartman görevlisi yardıma koştu Ardından da Kosif’in 34 KSF 76 plakalı BMW X6 cipi ile içerisinde 300 TL ve kredi kartları bulunan cüzdanı alıp dışarıda kendisini bekleyen arkadaşıyla kaçtı. Genç kadının yardımına çığlıklarını duyan apartman görevlisi koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı araştırma yaptı. Apartmanda güvenlik kamerası bulunmadığı öğrenilirken, olay yerin inceleme ekipleri evde parmak izi çalışması yaptı. Hırsızın daireye bir otomobilin üzerine çıkıp girdiği, salon penceresinden atlayarak kaçtığı belirlendi.

HIRSIZLAR APARTMANA DADANDI

Hilal Kosif yaşadığı dehşet anlarını polise anlatarak şikayetçi oldu. Aynı apartmanda bir hafta önce de muhasebeci Metin Özdemir’in evine hırsız girdiği ve arabasının aynı yöntemle çalındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalınan aracın ve iki hırsızın izine ulaşmaya çalışıyor.

ETİKETLER: