SON TV

Liverpool idmanında kavga!

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa yaklaşan Liverpool'da Luis Suarez ve Martin Skrtel antrenmanda kavga etti.

Liverpool idmanında kavga!
  • Spor
  • 26 Nisan 2014 17:22

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa yaklaşan Liverpool’da Luis Suarez ve Martin Skrtel antrenmanda kavga etti.

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa koşan Liverpool’un son idmanında iki oyuncu arasında yaşanan gerginlik Ada basınında gündem oldu. Kırmızılar’ın önemli isimlerindne Luis Suarez ve Martin Skrtel, ayak tenisi sırasında kısa süreli bir kavgaya tutuştu.
Olayın Martin Skrtel’in, oyun sırasında karşı takım ile dalga geçmesi sonrasında meydana geldiği ve Luis Suarez’in takım arkadaşını iterek sert sözler söylediği ve ikiliyi Philippe Coutinho ve Lucas Leiva’nın ayırdığı ifade edildi.
Yaşanan olayların ardından da menajer Brendan Rodgers’ın yıllar sonra şampiyonluğa koşan takımında bir gerginliğin olmadığını söylediği, “Şu anda muhteşemiz, üzerimizde hiç baskı yok. İnsanlar gece nasıl uyuyorsun diyor, daha önce hiç bu kadar rahat uyumamıştım. Antrenmanlarda oyuncuların eğlendiğini görüyorum, gerginlik yok. Suarez’in son zamanlarda olgunlaştığını da görüyorum” sözleri ön plana çıkarılarak, takımda gerginlik olduğunun ortaya çıktığı belirtildi.
İngiltere Premier Ligi’nde 80 puanla zirvede yer alan Liverpool, 5 puan arkasındaki Chelsea ile 27 Nisan Pazara gübü saat 16:05’te karşı karşıya gelecek.

ETİKETLER: