SON TV

Tracy Morgan’dan öldü mü? Tracy Morgan kimdir

Ünlü Amerikalı komedyen Tracy Morgan trafik kazası geçirdi. Morgan'ın durumu ağır.

Tracy Morgan’dan öldü mü? Tracy Morgan kimdir

“Saturday Night Live Show” (Cumartesi Gecesi Canlı Gösterisi) ve “30 Rock” yıldızlarından Amerikalı aktör ve komedyen Tracy Morgan, bir kişinin hayatını kaybettiği New Jersey Turnpike otobanındaki kazada, ağır yaralandı.

Görgü tanıklarının açıklamasına göre, ünlü komedyen Morgan dahil, 6 kişinin içinde bulunduğu seyir halindeki ”limuzin otobüs” ile aralarında römorklu 2 traktörün de yer aldığı 6 aracın çarpışmasında, takla atan limuzin otobüsün sürücüsü James McNair’in (63) kaza yerinde hayatını kaybettiği, Morgan’ın ise, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Morgan’la birlikte kazada yaralanan 7 kişinin Newark’taki Robert Wood Johnson Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı ve Morgan dahil 3 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

New Jersey Eyalet Polisi, kazanın neden meydana geldiği konusundaki araştırmalarına devam ederken, görgü tanıklarının açıklamasına göre, kazanın traktörlerden kaynaklanmış olabileceği ileri sürülüyor.

45 yaşındaki 4 çocuk babası Morgan, cuma akşamı Delaware eyaletinin Dover şehrinde “stand up” gösterisi gerçekleştirmişti.

ETİKETLER: